ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ:«Βεβαιώσεις επιδοτήσεων, για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων έτους 2015»

Posted by : Mr. Blog | 16 Απρ 2015 | Published in

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενημερώνει τους παραγωγούς του ότι οι βεβαιώσεις, με τα ποσά επιδότησης που έλαβαν το οικονομικό έτος 2014 (από 01/01/2014 έως 31/12/2014) από τα προγράμματα του Ολοκληρωμένου, της Εξισωτικής, Δάσωσης Γεωργικών Γαιών κ.α. (1 Βεβαίωση που περιλαμβάνει τα ποσά επιδοτήσεων από όλα τα προγράμματα στα οποία συμμετέχει ο
παραγωγός), κάθε δικαιούχος μπορεί να τις εκτυπώνει μόνος του, από οποιονδήποτε ηλεκτρονικό υπολογιστή που έχει σύνδεση internet, πηγαίνοντας στον διαδικτυακό τόπο του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.  HYPERLINK "http://www.opekepe.gr" www.opekepe.gr κάνοντας επιλογή στον σύνδεσμο (link) “Διαδικτυακή  Εκτύπωση Βεβαιώσεων Εφορίας ποσών επιδότησης”

Για την είσοδο στο σύστημα εκτύπωσης των βεβαιώσεων απαραίτητα στοιχεία είναι : α) ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.), β) o Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.) και γ) τα τέσσερα τελευταία ψηφία της αστυνομικής ταυτότητας που δήλωσε ο παραγωγός στο Ολοκληρωμένο του 2014.

Μετά την εκτύπωση της η βεβαίωση είναι πλέον έτοιμη να χρησιμοποιηθεί στην φορολογική δήλωση του 2015, χωρίς καμιά επικύρωση.

Οι παραγωγοί οι οποίοι, για διάφορους λόγους, δεν έχουν την δυνατότητα να εκτυπώσουν την βεβαίωση, μπορούν να προσέρχονται αυτοπροσώπως στον Γεωπόνο του Δήμου κ. Ανδρέα Δόσα, προκειμένου να τους παρασχεθεί η σχετική βοήθεια στην εκτύπωση της βεβαίωσης, έχοντας απαραίτητα μαζί τους το Α.Φ.Μ., τον Α.Μ.Κ.Α. και την αστυνομική τους ταυτότητα.



Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Γεωπόνο του Δήμου κ. Ανδρέα Δόσα (τηλ. 24673 51327).