Παντελής Περιβολάρης:Συνάντηση στο πλαίσιο της έκθεσης της Αθήνας για τα προβλήματα της γούνας

Posted by : Mr. Blog | 25 Μαρ 2015 | Published in

Παντελής Περιβολάρης:Συνάντηση στο πλαίσιο της έκθεσης της Αθήνας για τα προβλήματα της γούνας
Παραβρέθηκα στην ενημέρωση που έκαναν στην Κυβέρνηση, στα κόμματα, στους βουλευτές και τους πολιτευτές Κοζάνης και Καστοριάς καθώς και σε εκπροσώπους της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, του Δήμου Καστοριάς και του Δήμου Βοΐου, η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών και η
Διεθνής Ομοσπονδία Γούνας.

Μαζί με τον Πάρη Κουκουλόπουλο εκπροσωπήσαμε το ΠΑΣΟΚ. Στην τοποθέτησή μου τόνισα:
Ότι είναι άμεση ανάγκη να λύσει η Κυβέρνηση το πρόβλημα ρευστότητας της οικονομίας μας για να μπορούμε να συζητούμε εν συνεχεία για τα επί μέρους προβλήματα του κάθε κλάδου.

Να μείνουν οι πολιτικές αντιπαραθέσεις μακριά από το τραπέζι της συζήτησης για προβλήματα του κλάδου της γούνας και να είμαστε ενωμένοι στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης.

Να είμαστε πρακτικοί και να μην θεωρητικολογούμε. Πρότεινα, λοιπόν, όλα τα προβλήματα που ειπώθηκαν προφορικώς να καταγραφούν και να δοθούν στην Κυβέρνηση και σε όλους τους φορείς με χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των λύσεων που ζητούν οι Σύνδεσμοι της Γούνας, αλλά και των προτάσεων που ακούστηκαν κατά την διαδικασία. Με αυτό τον τρόπο θα μπορεί η Κυβέρνηση να μπει άμεσα στην διαδικασία εφαρμογής των προτάσεων και η αντιπολίτευση να ελέγχει αν όλα προχωρούν προς το συμφέρον του κλάδου.

Παντελής Περιβολάρης