Η ΘΥΕΛΛΑ ΤΟΥ ΒΙΤΣΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ- ΕΝ ΤΙΜΗ ΦΡΑΞΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΕΡΨΗ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΓΓΕΛΗ

Posted by : Mr. Blog | 9 Μαρ 2015 | Published in

Η ΘΥΕΛΛΑ ΤΟΥ ΒΙΤΣΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ- ΕΝ ΤΙΜΗ ΦΡΑΞΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΕΡΨΗ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΓΓΕΛΗ
Η φωτογραφία είναι προιόν επινόησης και χιούμορ.
ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ! ΔΙΩΞΤΟΝ!!!

Διαβάστε πρώτα ΕΔΩ για να μπείτε στο κλίμα. Μετά ακούστε τη συνέντευξη στον Χρήστο Νατσούλη (φανταστείτε για να τα πάρει κι ο αγαπητός Χρήστος, που έχουμε φτάσει) των Γ.Νικητίδη (πρόεδρος του ΣΧΟΚ) και του Α.Τέρψη (αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας) που θα σας κάνει να μελαγχολήσετε. Μετά το ιστορικό της ντροπής που ανέλυσε ο πρόεδρος του ΣΧΟΚ ακούσαμε τον αντιδήμαρχο Καστοριάς να επιδίδεται σε μια από τις γνωστές του επιθέσεις φιλίας σε ήχο πλάγιο λάγνο στο κοινό που τον άκουγε με σκοπό να αποσπάσει στο τέλος μέχρι και συμπάθεια από τους ανθρωπιστές ψηφοφόρους του για αυτά που τραβάει.

Επίσης εκτός της προσπάθειας της υφαρπαγής της
συμπάθειας και της λύπησης του κοινού συνέχισε για ακόμη μια φορά να «κλέβει» χρόνο λέγοντας την ίδια φοβερή ατάκα που την χρησιμοποιεί όπως το καλημέρα-καλησπέρα: «Ελάτε στο δημαρχείο να τα συζητήσουμε. Ελάτε στη δημοτική αρχή να τα λύσουμε».  Τώρα σε εμάς γιατί ακούγετε σαν να μιλά ο αρχηγός μιας ...παράξενης οργάνωσης ο οποίος προσπαθεί απλά να μαντρώσει το θύμα του ξεφεύγοντας από ένα πρόσκαιρο μπλόκο σε δημόσιο χώρο?

Σαν τσακάλι με προβιά κινείται αθόρυβα προσπαθώντας να ξεγελάσει τους ενόρκους:«Εγώ δεν φταίω, εγώ πήγα επί τόπου, εγώ αν χρειαστεί να παραιτηθώ, εγώ διέταξα απολογία του υπαλλήλου, εγώ δεν φταίω οι άλλοι φταίνε»


Η ΦΡΑΞΙΑ
Σύμφωνα με πληροφορίες από τα άδυτα των Εν τιμή που μοιάζουν με καζάνι που βράζει, οι περισσότεροι αντιδήμαρχοι αλλά και άλλα στελέχη της ομάδας Αγγελή έχουν ήδη δημιουργήσει φράξια με αιτία τις συμπεριφορές Τέρψη που εκθέτουν κατά τη γνώμη τους δήμο, δήμαρχο και τους ίδιους και ζητούν από τον Ανέστη Αγγελή να σταματήσει να δρα σαν να είναι βουλευτής και να αναλάβει τις ευθύνες του. Μαχαιριά στην καρδιά του Τέρψη έριξε ο πρόεδρος του ΣΧΟΚ όταν στην συνέντευξη που θα ακούσετε (3ο Video στο 0.27) αναφέρεται εγκωμιαστικά στους αντιδημάρχους Μπινιάκο και Κωτούλα!


Η φωτο του Oladeka που αναδημοσίευσαν όλοι ετεροχρονισμένα αφαιρώντας το logo μας.


Άρθρο που ζητά την παράιτηση Τέρψη και ενεργοποίηση Αγγελή γράφει στο alphafm Και ο Αντώνης Παραράς:

ΠΑΡΑΡΑΣ: ΤΕΡΨΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ

κ. Τέρψη όταν δεν μπορείτε μια δεν μπορείτε δυο καλύτερα να διευκολύνετε τον κ. Δήμαρχο…

Παραίτηση για να έρθει ο επόμενος, μάλλον είναι η καλύτερη λύση.
κ. Ανέστη Αγγελή βγείτε μπροστά με πρωτοβουλίες για διάφορα ζητήματα.
Στο θέμα με την χιονόπτωση υπάρχει απόλυτη αποτυχία. Με αυτούς τους απαράδεκτους ρυθμούς θα έχουμε κάνα σοβαρό γεγονός και τότε θα ψαχνόμαστε……
Υπάρχουν πολλά και ικανά στελέχη που έχουν εκλεγεί στον συνδυασμό σας

Ακούστε τώρα όλη την πρωινή συνέντευξη και απολαύστε υπεύθυνα: