Στη δημοπρασία Μαρτίου της American Legend (φωτογραφίες)

Posted by : Mr. Blog | 24 Μαρ 2015 | Published in

Στη δημοπρασία Μαρτίου της American Legend (φωτογραφίες)

Οι πωλήσεις στη δημοπρασία Μαρτίου της American Legend ήταν 100%, με τις τιμές ναπαραμένουν σταθερές σε σύγκριση με τις πρόσφατες διεθνείς τιμές των δημοπρατηρίων.

Αυτό που ξεχώρισε στη φετινή πρώτη δημοπρασία της American Legend ήταν τα πραγματικά εξαιρετικής ποιότητας Black δέρματα που πρόσφερε κάτι που οφείλεται ιδιαίτερα στους φαρμαδόρους που συνεργάζονται με την American Legend, έχοντας παρουσιάσει φέτος μοναδικά δέρματα υψηλής ποιότητας.

Τα εν λόγω δέρματα όπως ήταν φυσικό προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των 800 περίπου αγοραστών που συμμετείχαν στην δημοπρασία προκειμένου να προμηθευτούν σε ικανοποιητικές τιμές .

Εν κατακλείδι και με δεδομένο τις συνθήκες που επικρατούν στην παγκόσμια αγορά η δημοπρασία ήταν απόλυτα επιτυχημένη, καθότι υπήρξε πολύ μεγάλη συμμετοχή, με 100% πωλήσεις και τις τιμές να διατηρούνται σε σταθερά επίπεδα.

Το δημοπρατήριο της American Legend ευχαριστεί τους 800 και πλέον αγοραστές για την υποστήριξή τους στη δημοπρασία Μαρτίου και την εμπιστοσύνη που έδειξαν για μία κόμη φορά στα προϊόντα της και τους εύχεται καλές δουλειές.

Η επόμενη δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 3-12 Ιουνίου (οι ακριβείς ημερομηνίες πώλησης θα ανακοινωθούν σύντομα)