ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ης ΜΕΡΑΣ (20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015) ΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΤΗΣ AMERICAN LEGEND

Posted by : Mr. Blog | 21 Μαρ 2015 | Published in

TOP LOT (ΘΗΛΥΚΑ BLACKGLAMA) ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ης ΜΕΡΑΣ (20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015) ΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΤΗΣ AMERICAN LEGEND
Τα θηλυκά Blackglama οδήγησan την 3η ημέρα της δημοπρασίας της American Legend σε ένα πολύ ανταγωνιστικό επίπεδο. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά των αγοραστών της Κορέας να κυριαρχήσουν στην αγορά με ισχυρή υποστήριξη από το
Χονγκ Κονγκ.

Τα θηλυκά Mahogany πουλήθηκαν επίσης πολύ καλά έχοντας ευρεία ζήτηση.  Η συλλογή των θηλυκών Dark Brown πουλήθηκε κυρίως στο Χονγκ Κονγκ.

Οι τιμές για premium βιζόν διατηρήθηκαν σε υψηλά επίπεδα, ενώ τα πιο εμπορικά μακρύτριχα βιζόν αντιμετώπισαν αντίσταση των τιμών, την ώρα που μεγάλες ποσότητες βιζόν αρχίζουν να εισέρχονται στις αγορές.


TOP LOT ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ  ΤΣΟΥΚΑΣ 
Η κορυφαία παρτίδα της των θηλυκών Blackglama αγοράστηκε από την Mechutan Fur Corporation για την Tsoukas Bros. & Sons, -Καστοριά, Ελλάδα-  η οποία παρήχθη από την Krieger Fur Farm του Μπρίστολ-Ουισκόνσιν.

Η κορυφαία παρτίδα της American Legend θηλυκά Mahogany  αγοράστηκε από τον Frank Sun για την πόλη Xinji Χονγκ Yi Qiuge Furs & Leather, & ΣΙΑ ΕΠΕ, και παρήχθη από Γουέστγουντ-Harris-Gengel της ισπανικής Fork, Γιούτα - Caldwell, Αϊντάχο- και Lake Villa, Ιλινόις, αντίστοιχα.

Η κορυφαία παρτίδα της American Legend Σκούρο θηλυκά Dark Brown αγοράστηκε από Mechutan Fur Corporation για την Fur Salon στο Saks Fifth Avenue, Νέα Υόρκη, και παρήχθη από την Lynn Mathews and Son από Hyrum, Utah.