Μπαμ με τη μαφία των ψυχρών πιστολάδων! Ή αλλιώς οι...έντιμοι συνεργάτες του δήμου Καστοριάς

Posted by : Mr. Blog | 23 Φεβ 2015 | Published in

Μπαμ με τη μαφία των ψυχρών πιστολάδων! Ή αλλιώς οι...έντιμοι συνεργάτες του δήμου Καστοριάς

ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΝΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΑΘΗΝΑΙΟΥ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ!!!


Εκτός όλων των άλλων (πλήρης ασχετοσύνη για το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα αισθητικής και λειτουργίας Χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου, τεράστιες ζημιές στο χώρο του πάρκου Ολυμπιακής φλόγας, μυστήριο και ομιχλώδες τοπίο για τις επιλογές στο
συγκεκριμένο εγχείρημα, πιθανά θέματα ασφαλείας) έχουμε και ...μαγκιές τύπου μαφίας που αφήνει ψυχρά πιστόλα σε συνεργαζόμενους επαγγελματίες της Καστοριάς και τους βγάζει και γλώσσα από πάνω!

Αφήσανε απλήρωτα ξενοδοχεία, εταιρίες παροχής υπηρεσιών και αφού την κάναν ...Λούης δεν σηκώνουν τηλέφωνο σε κανέναν. Και τις ελάχιστες φορές που απαντούν μιλούν με ύφος νονού της νύχτας με ατάκες του στυλ «κάντε ότι γουστάρετε, εμείς δεν πλερώνουμε μια!» Αυτοί είναι η επιλογή των εν τιμή!!! 
Πάντως η υπόθεση θα έχει μεγάλη συνέχεια τόσο σε επίπεδο με πολιτικές προεκτάσεις όσο και στις αίθουσες των δικαστηρίων!  

Διαβάστε και το ρεπορτάζ της εφημερίδας ΣΕΝΤΡΑ για την ερώτηση Χατζησυμεωνίδη σχετικά με το γενικό θέμα του υποτιθέμενου χωριού του Αι Βασίλη:

Περιμένει απαντήσεις για το "χωριό του Άι - Βασίλη" η ομάδα Χατζησυμεωνίδη
Τη δέσμευση ότι θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς το θέμα του "Χωριού του Άι - Βασίλη", είχε αποσπάσει η ομάδα του Μανώλη Χατζησυμεωνίδη από τη δημοτική Αρχή Καστοριάς, καταθέτοντας σχετική Ερώτηση προς το Προεδρείο στις 28 Ιανουαρίου.

Ωστόσο, στα θέματα της συνεδρίασης της 26ης Φεβρουαρίου δεν συμπεριλαμβάνεται το εν λόγω ζήτημα, γεγονός που δημιουργεί …υποψίες στους ερωτώντες συμβούλους.

«Εμείς θα περιμένουμε απαντήσεις στα Ερωτήματά μας. Δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι», επισημαίνουν τα μέλη της αντιπολίτευσης.

Το κείμενο της Ερώτησης της ομάδας Χατζησυμεωνίδη είναι το εξής:

ΠΡΟΣ

ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΕΡΩΤΗΣΗ
ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΤΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ
Καστοριά 28-01-2015
Κύριε Πρόεδρε,

Με την λήξη της σύμβασης που είχε υπογράψει ο Δήμος για την λειτουργία Θεματικού Πάρκου και την αποχώρηση της εταιρείας γεννιούνται κάποια ερωτηματικά και ζητάμε την απάντηση τους.

α ) Από ποιον και γιατί δόθηκε ρεύμα για την επιχείρηση στο χώρο του θεάτρου και ποιος τελικά επιβαρύνεται την κατανάλωση όταν η παροχή είναι του Δήμου (παγοδρόμιο-προβολείς θεάτρου) ;

β ) Ποιος θα κάνει αποκατάσταση των ζημιών στο χώρο του πάρκου όταν η συγκεκριμένη εταιρεία έχει αποχωρήσει ;

γ ) Ποιος αναλαμβάνει την αποκατάσταση στο δίκτυο Ηλεκτροφωτισμού (πεσμένοι στύλοι) και ποιος έχει την τελική ευθύνη ;

δ ) Ποιος θα αποζημιώσει τοπικό ξενοδοχείο (υπάρχει οφειλή για διαμονή και τροφή) όταν ο υπεύθυνος της εταιρείας είπε ότι θα πληρώσει ο Δήμος ;

ε )Γιατί η κατάθεση των αιτήσεων για πρόσληψη υπαλληλικού προσωπικού έγινε σε γνωστή διεύθυνση ;

στ ) Από ποιον δόθηκε η εντολή αποξήλωσης της παιδικής χαράς πλησίον του ΚΑΠΗ και γιατί . Είναι τα όργανα σε θέση να επανατοποθετηθούν, όταν ήταν τα μόνα σε όλο τον Δήμο πού είχαν πιστοποίηση καταλληλότητας .

ζ )Γνωρίζει η Δημοτική Αρχή το καθεστώς χρήσης του συγκεκριμένου οικοδομικού τετραγώνου και σε πόσο χρονικό διάστημα θα γίνει η τοποθέτηση και η λειτουργία της παιδικής χαράς;

η ) Ζητούμε αντίγραφο του καταστατικού της εταιρείας που διαχειρίστηκε το Θεματικό Πάρκο και αντίγραφο της σύμβασης που υπογράφτηκε για λόγους διαφάνειας.

Ζητάμε απαντήσεις

Για όλα τα ανωτέρω και για όλα αυτά που έχουν γίνει στο χώρο του Πάρκου ,τα όποια ζημιώνουν την περιουσία των Δημοτών και επιθυμία όλων είναι να δοθεί άμεση προτεραιότητα για την αποκατάσταση του χώρου και να δοθεί προς χρήση η Παιδική Χαρά.



Με τιμή

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Μείζονος Μειοψηφίας

Χατζησυμεωνίδης Εμμανουήλ

Θεοδοσόπουλος Ιάκωβος

Παρχαρίδης Χρήστος

Τόσκος Πετρος

Πετκανας Γεωργιος

Μουτίδης Δημητρίος

Ιωσηφίδου-Παπαδοπούλου Άννα

Βελλίδης Βασίλειος

Υφαντίδης Δαμιανός

Τσαιρίδης Αλέξανδρος