Χωρίς επιστροφή κόντρα στον Απόλλων

Posted by : Mr. Blog | 28 Φεβ 2015 | Published in

Χωρίς επιστροφή κόντρα στον Απόλλων
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των <<γουναράδων>> ενόψει του αγώνα της χρονιάς, όπως αντιμετωπίζεται το ματς της Κυριακής κόντρα στον νεοφώτιστο Απόλλωνα Αρναίας
Άπαντες έχουν αντιληφθεί τη κρισιμότητα της κατάστασης και εμφανίζονται αποφασισμένοι να καταθέσουν σώμα και ψυχή προκειμένου να πάρουν τους βαθμούς
που θα ξαναβάλουν την ομάδα στη διεκδίκηση της σωτηρίας.
Πάνω σε αυτό άλλωστε δούλεψαν πυρετωδώς καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας Δημητρίου και Ζαρογιάννης, εκφράζοντας συγκρατημένη αισιοδοξία για το τρίποντο που αποτελεί μονόδρομο απέναντι στο συγκρότημα της Χαλκιδικής.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, συνεχίζοντας με τεχνική και δίνοντας έμφαση για πολλοστή φορά στο κομμάτι της τακτικής.
Ακολούθησαν στημένες φάσεις, ενώ στο φινάλε το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε μέσα από δίτερμα, όπου το τεχνικό τιμ <<φωτογράφησε>> την ενδεκάδα που επρόκειτο να χρησιμοποιήσει.
Για σήμερα, Σάββατο, χορηγήθηκε ρεπό σε μια κίνηση αποφόρτισης τη παραμονή του αγώνα, με το ποδοσφαιρικό τμήμα να συγκεντρώνεται πλέον απευθείας στο ΔΑΚ, περιμένοντας τον κόσμο να αγκαλιάσει τη προσπάθειά του και αποτελώντας το 12ο παίκτη να σπρώξει την ομάδα στην επικράτηση!

agskastoria.blogspot.gr