Σούπερ μόντελ ετών 83: Η κλασάτη γιαγιά που έγινε εξώφυλλο [εικόνες]

Posted by : Mr. Blog | 15 Φεβ 2015 | Published in

Σούπερ μόντελ ετών 83: Η κλασάτη γιαγιά που έγινε εξώφυλλο [εικόνες]
Το εξώφυλλο της ανοιξιάτικης έκδοσης του περιοδικού μόδας New You κοσμεί ένα μοντέλο διαφορετικό από τα άλλα. Πρόκειται για την 82χρονη Κάρμεν Ντελ” Ορφις, που αποδεικνύει έμπρακτα ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία.

«Η Κάρμεν είναι η προσωποποίηση του να μπορείς να κάνεις ότι θέλετε ανεξάρτητα από την ηλικία σου» εξηγεί ο Ράσελ Λούις Κοετζί, εκτελεστικός συντάκτης του New You, το οποίο απευθύνεται σε γυναίκες ηλικίας 35 ετών και άνω. «Η Κάρμεν αψηφά το χρόνο» προσθέτει.

Το πρόσφατο εξώφυλλο της για το περιοδικό New You γιορτάζει την ομορφιά και τη μεγαλύτερη σταδιοδρομία μόντελινγκ στον κόσμο, που μετράει σχεδόν 70 χρόνια.

Εχοντας ποζάρει για τον ίδιο τον Σαλβαδόρ Νταλί στα 13 της και για το πρώτο εξώφυλλο της Vogue στα 15, η Ντελ” Ορφίς παραδέχεται ότι δουλεύει περισσότερο τα τελευταία 25 χρόνια από ότι ποτέ πριν.

«Είχα μια πολύ αξιοσέβαστη καριέρα, αλλά δεν είχα μια συγκεκριμένη εμφάνιση. Ημουν χαμαιλέοντας» εξηγεί. «Ευτυχώς, ήξεραν ότι ήμουν ευπαρουσίαστη, υπεύθυνη, ψύχραιμη και συνεργάσιμη και έκανα καλά τη δουλειά. Σήμερα είμαι σε μια ηλικία που θεωρείται μη εμπορεύσιμη. Παρολαυτά, κατάφερα να το γυρίσω υπέρ μου.»




















































i-secret.blogspot