ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΘΕΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ

Posted by : Mr. Blog | 16 Ιαν 2015 | Published in

Την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015 ο Δήμαρχος Καστοριάς κος Ανέστης Αγγελής παραβρέθηκε σε συνάντηση που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Π.Δ.Μ. - Π.Ε. Καστοριάς στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, κου Σωτηρίου Αδαμόπουλου.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η
ενημέρωση των δημάρχων Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Νεστορίου, σχετικά με την πολιτική αποζημιώσεων του Διαδριατικού Αγωγού Αερίου.

Παρόντες ήταν οι τρεις Δήμαρχοι της Περιφερειακής Ενότητας Ανέστης Αγγελής, Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου και Πασχάλης Γκέτσιος, ο Διευθυντής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ζήνων Πιτσέλης, εκπρόσωποι της Κτηματικής Υπηρεσίας, της Διεύθυνσης Δασών, Αγροτικής Οικονομίας, Τεχνικών Έργων και Οικονομικού της Π.Ε. Καστοριάς, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πασχάλης Βάσσος, Θεόφιλος Ζυμπίδης, Παναγιώτης Κώττας καθώς και ο υπεύθυνος της σχετικής εθελοντικής ομάδας Γεώργιος Μόσχος.


Με το πέρας της ενημέρωσης, οι τρεις Δήμαρχοι της Π.Ε. Καστοριάς συμφώνησαν στο ότι αδιαπραγμάτευτος όρος για τη διέλευση του αγωγού από την εδαφική επικράτεια της Π.Ε. Καστοριάς είναι η δημιουργία της τεχνικής υποδομής για την μελλοντική παροχή φυσικού αερίου.