Κουρουμπλής: Το δημόσιο χρέος έφαγε Παπανδρέου, Παπαδήμο και Σαμαρά - Θα φάει και τον Τσίπρα αν δεν καταστεί βιώσιμο

Posted by : Mr. Blog | 18 Ιαν 2015 | Published in

Κουρουμπλής: Το δημόσιο χρέος έφαγε Παπανδρέου, Παπαδήμο και Σαμαρά - Θα φάει και τον Τσίπρα αν δεν καταστεί βιώσιμο
Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» και τη Φαίη Μαυραγάνη, στο Ε, δήλωσε ότι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εμπεδώσει το αίσθημα κοινωνικής δικαιοσύνης, δίκαιης κατανομής των βαρών και δεν καταστήσει το δημόσιο χρέος βιώσιμο θα υποστεί ότι θα υποστεί τώρα η ΝΔ στις εκλογές.

«Δεν μπορούμε να λέμε ωραία λόγια προεκλογικά στον κόσμο είπε ο κ. Κουρουμπλής, αν το καταφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιβιώσει. Το δημόσιο χρέος έφαγε τον Παπανδρέου, τον Παπαδήμο και το Σαμαρά, θα φάει και τον Τσίπρα αν δεν καταστεί βιώσιμο.Δεν είμαστε οι ταραξίες και οι ανατροπείς πρόσθεσε θέλουμε μια Ευρώπη της κοινωνικής δημοκρατίας. Θα βρούμε τα λεφτά εκεί που δεν τόλμησε να τα βρει η ΝΔ».

Στην ίδια εκπομπή ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος επανέλαβε την δήλωση του πρωθυπουργού ότι εάν ο Τσίπρας αρχίσει τις τσάμπα μαγκιές θα γίνουμε Βενεζουέλα.

«Τρέμω» τόνισε «και τρέμει και ο πολίτης μήπως χάσει τις καταθέσεις του». Σε ότι αφορά τις εκλογές εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει μετεξεταστέος όπως και το 2012 που εμφανιζόταν με 4 μονάδες μπροστά και η ΝΔ θα κερδίσει. Αστειευόμενος τέλος ο κ. Γιακουμάτος είπε: «Δυστυχώς είμαστε 30 χρόνια φίλοι με τον κ. Κουρουμπλή και μου ξέφυγε από τη ΝΔ, λοξοδρόμησε!"

iefimerida