Aγωνία και ενδιαφέρον στην 1η δημοπρασία της περιόδου της ΝΑFA

Posted by : Mr. Blog | 21 Ιαν 2015 | Published in

Aγωνία και ενδιαφέρον στην 1η δημοπρασία της περιόδου της ΝΑFA
Mε ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η πρώτη δημοπρασία της νέας περιόδου για το μοναδικό πλέον, διεθνές δημοπρατήριο της Βορ. Αμερικής, αυτό της NAFA.
 
Στη δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από 22 μέχρι 30 Ιανουαρίου (πωλήσεις 26-30), το κορυφαίο δημοπρατήριο στον κόσμο θα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία
προϊόντων, άγρια και minkυψηλής φυσικά ποιότητας, που, ως γνωστόν, αποτελεί το μεγάλο της πλεονέκτημα, προσελκύοντας ολοένα και περισσότερους αγοραστές.

Η συνολική προσφορά αποτελείται από 3 εκ. δέρματα και οι μέχρι τώρα ενδείξεις δείχνουν ότι όλα τα δέρματα θα απορροφηθούν, ενώ είναι πολύ πιθανό, ότι εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης που αναμένεται να υπάρξει – κυρίως από Κίνα, Χονκ-Κονκ και Κορέα, οι τιμές να είναι ελκυστικές σε σύγκριση τόσο με την πρόσφατη δημοπρασία της, όσο και με αυτές που διαμορφώθηκαν διεθνώς από άλλα δημοπρατήρια.

Από ελληνικής πλευράς συμμετοχών, δυστυχώς, τα πράγματα βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση, από τις γνωστές εξελίξεις σε Ουκρανία (εμπόλεμη κατάσταση) και Ρωσία (νέα υποτίμηση του νομίσματος ρουβλίου έναντι δολαρίου), όπου οι πωλήσεις των έτοιμων ενδυμάτων στις κύριες αυτές αγορές που βασίζεται εδώ και αρκετά χρόνια η Ελλάδα, έχουν πέσει κατακόρυφα. Το 2015 θα είναι μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για τους Έλληνες γουνοποιούς, καθώς οι εξελίξεις που έχουν διαμορφωθεί στις χώρες που αποτελούσαν τις βασικές αγορές των προϊόντων, έχουν επηρεάσει δραματικά την όλη κατάσταση, με τεράστια πτώση των πωλήσεων.

Σίγουρα, φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, οι Έλληνες γουνοποιοί χρειάζονται την υποστήριξη τηςNAFA. Η δυναμική της εταιρεία έχει αποδείξει, ότι, ίσως, είναι το μοναδικό δημοπρατήριο που μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες και να ανοίξει νέες αγορές. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια η NAFA, έχει επενδύσει σημαντικά σε αγορές, όπως το Καζακστάν, το Αζερμπαϊτζάν και την Πολωνία, όπου η συμπεριφορά των καταναλωτών είναι σχεδόν όμοια με αυτήν της Ρωσίας. Είναι βέβαιο, λοιπόν, ότι οι εταιρείες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της ΝΑFA θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες.

Δυναμικό παρών της NAFA στις Διεθνείς Εκθέσεις Γούνας  Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η NAFA θα έχει δυναμική παρουσία στις Διεθνείς Εκθέσεις Γούνας, στις οποίες και θα είναι χορηγός. Συγκεκριμένα στο ΗοngKong (25-28 φεφρουαρίου), στο Μιλάνο (3-6 Μαρτίου) και στην Ελλάδα στην Έκθεση της Αθήνας (24-27 Μαρτίου) και στην Καστοριά (6-9 Μαΐου, όπου τα στελέχη της θα βρίσκονται σε όλες αυτές, προκειμένου να ενημερώσουν τους πελάτες τους για τα προϊόντα τους, τις εξελίξεις κα.

Η NAFA θα συνεχίσει να επενδύει στην Ελλάδα
Παρόλη την δύσκολη κατάσταση στην Ελλάδα και στη Ρωσία, η NAFA θα συνεχίσει να επενδύει, όπως πάντα, δυναμικά. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Γούνας στην Αθήνα, η NAFA έχει προγραμματίσει να διοργανώσει ένα εντυπωσιακό gala, στο οποίο θα συμμετέχουν Έλληνες κατασκευαστές καθώς και διεθνείς οίκοι μόδας. Ειδικά φέτος προβλέπεται η εκδήλωση να είναι πολύ Fashion, με πολλές εκπλήξεις. Την εκδήλωση θα καλύψει εξ’ ολοκλήρου το FashionTVκαθώς και πολλά ρωσικά περιοδικά μόδας.
ΣΕΝΤΡΑ