Σουλτάνα Παπαθωμά υποψήφια βουλευτής με τους ΑΝΕΛ στην Καστοριά » ΣΤΙΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΝΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ»

Posted by : Mr. Blog | 22 Ιαν 2015 | Published in

Σουλτάνα Παπαθωμά υποψήφια βουλευτής με τους ΑΝΕΛ στην Καστοριά » ΣΤΙΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΝΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ»
Αξιότιμοι Συμπολίτες μου,Ανήκω στην κατηγορία των πολιτών που έχουν αποδράσει από την καταστολή του καναπέ και την ελεγχόμενη εκτόνωση που προσφέρει η συστημική τηλεοπτική ενημέρωση χρησιμοποιώντας ως μέσα την ιδεολογική τρομοκρατία και τον εκβιασμό.

Έχουμε ηθική υποχρέωση κι ευθύνη όλοι μας, να βοηθήσουμε ΕΝΕΡΓΑ, ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, τον τόπο μας και τη χώρα μας, ανεξάρτητα από δεξιές κι αριστερές προτιμήσεις, σε οποιοδήποτε κοινωνικό και πολιτικό χώρο βρισκόμαστε να ενωθούμε σε έναν κοινό αγώνα ενάντια στην υποβάθμιση και τον ευτελισμό των θεσμών που εξυπηρετεί αντιδημοκρατικές
σκοπιμότητες, ενάντια στην πολιτική που παράγει κοινωνικό πόνο και εξαθλίωση.

Όλοι μαζί πρέπει να κινητοποιηθούμε κατά της αδικίας, της ανισότητας και της κατάρρευσης της Δημοκρατίας. Να αγωνιστούμε όλοι μαζί για τη βελτίωση του βιοτικού επίπεδου, την αποκατάσταση του αξιακού συστήματος, τη διασφάλιση κοινωνικής, οικονομικής, τραπεζικής και επιχειρηματικής ισονομίας, αλληλεγγύης και διαφάνειας.

Έχω, βαθύτατα, πειστεί για την ανεπάρκεια της πλειοψηφίας του πολιτικού προσωπικού και την αδράνειά του, ιδιαίτερα εκείνων που συμβιβάστηκαν με το ρόλο του παθητικού θεατή και του σχολιαστή του κοινωνικού δράματος της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, της γενοκτονίας που συντελείται στη χώρα μας. Αδυνατούν να αντιληφθούν σκόπιμα ή μη, τη γενεσιουργό αιτία και τα ειδικότερα χαρακτηριστικά της ελληνικής κρίσης, του φαύλου κύκλου του δημοσιονομικού και τραπεζικού αδιεξόδου, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να κατανοήσουν και να διαπραγματευθούν ενναλακτικά μια Εθνική πρόταση.

Χαρακτηριστικό τους γνώρισμα είναι η έλλειψη βούλησης και μοιραία καταλήγουν δέσμιοι και υποτελείς των επιλογών των ηγεσιών των κομμάτων που χρεοκώπησαν την πατρίδα μας.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε το ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΛΟ διότι είναι η ΜΟΝΗ ΓΝΗΣΙΑ Εθνική – Πατριωτική – Δημοκρατική Συμμαχία που συνδυάζει ΣΤΑΘΕΡΑ και ΑΡΡΗΚΤΑ τα Εθνικά με τα Κοινωνικά στοιχεία και είναι σε θέση να οδηγήσει τη χώρα σε μια αναγεννητική πορεία σε όλα τα επίπεδα. Μια Συμμαχία που θα υπερασπισθεί την Εθνική Ανεξαρτησία, την Εδαφική Ακεραιότητα, τη Συμμετοχική Δημοκρατία, την Πολιτιστική και Οικονομική ανασυγκρότηση.

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗΣ.

ΣΤΙΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΝΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ.

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ, ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΠΑΠΑΘΩΜΑ.