Πούτιν: Η κρίση θα διαρκέσει έως και δύο χρόνια

Posted by : Mr. Blog | 18 Δεκ 2014 | Published in

Πούτιν: Η κρίση θα διαρκέσει έως και δύο χρόνια
Εως και δύο χρόνια θα διαρκέσει η δυσμενής οικονομική κατάσταση στη Ρωσία... και φταίνε οι άλλοι,λέει ο Βλαντιμίρ Πούτιν στην καθιερωμένη ετήσια συνέντευξη Τύπου.

Εως και δύο χρόνια θα διαρκέσει η δυσμενής οικονομική κατάσταση στη Ρωσία δήλωσε σήμερα, Πέμπτη ο Βλαντιμίρ Πούτιν στην καθιερωμένη ετήσια συνέντευξη Τύπου πριν από το τέλος του έτους.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας είπε ότι η νομισματική κρίση στη Ρωσία προκλήθηκε από εξωτερικούς παράγοντες και ότι η κεντρική τράπεζα και η κυβέρνηση της χώρας λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπισή της. Η σημερινή δυσμενής οικονομική κατάσταση θα διαρκέσει το πολύ δύο χρόνια, αλλά είναι πιθανόν να διευθετηθεί συντομότερα, προειδοποίησε ο πρόεδρος της Ρωσίας.

Το ΑΕΠ της χώρας αυξήθηκε κατά 0,6% έως 0,7% κατά τους πρώτους 10 μήνες του έτους, δήλωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν. Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση έπρεπε να πάρει επιπρόσθετα μέτρα για να διασφαλίσει την οικονομική σταθερότητα. «Υπήρξαν αποτελέσματα αλλά η κυβέρνηση έπρεπε να πάρει κι άλλα μέτρα» είπε ο Πούτιν και επισήμανε ότι δεν είναι μόνο η Κεντρκή Τράπεζα υπεύθυνη για την οικονομική κατάσταση.