Καστοριά: Στα δικαστήρια θα προσφύγουν οι ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών στέγης

Posted by : Mr. Blog | 30 Νοε 2014 | Published in

Καστοριά: Στα δικαστήρια θα προσφύγουν οι ιδιοκτήτες  φωτοβολταϊκών στέγης
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Καλούμε όλους τους ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών Στέγης του Noμού Καστοριάς να γραφτούν στο σύλλογο μας για να συμμετάσχουν στον δικαστικό μας αγώνα, να προχωρήσουν το συντομότερο στη συμπλήρωση της φόρμας νομικής συμμετοχής στη διεύθυνση (oikopv.gr) ή ( pasifos.gr ). Όσοι έχουν δυσκολία με το internet να επικοινωνήσουν με το εκπρόσωπο του ΠΑΣΥΦΩΣ στην Καστοριά Αποστολίδη Μιχάλη στα τηλέφωνα: 6942835331 και 6942421741.

Η απάτη, η αδικία και η παραπλάνηση που έχουμε υποστεί από την κυβέρνηση, οι αντισυνταγματικές ρυθμίσεις του νόμου 4254/2014, με τον οποίο κουρεύτηκαν μονομερώς οι εγγυημένες τιμές των συμβάσεων μας δεν έχουν νομική υπόσταση και θα καταπέσουν στα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά δικαστήρια.

Όσοι δεν προσφύγουν δεν θα δικαιωθούν ακόμα δε θα δικαιωθούν και αυτοί που έχουν υποστεί μόνο την κατάργηση της αριθμητικής αναπροσαρμογής .Αυτό σημαίνει ότι αποδέχονται την σημερινή κατάσταση και δεν ισχύει το δεδικασμένο .Επομένως η σύμβαση θα αλλάζει ανάλογα με τις ορέξεις του κάθε διαχειριστή εξουσίας.

Καστοριά 30-11-2014

ΠΑΣΥΦΩΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ