"THE FURRY TALE" - ΣΕ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΥΡΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΓΟΥΝΑΣ

Posted by : Mr. Blog | 17 Οκτ 2014 | Published in


Πρόκειται για ένα φιλόδοξο project που αφορά στην κινηματογράφιση ως δημιουργικό μέσο «χτισίματος» brand name στο χώρο της Ελληνικής γούνας για λογαριασμό της εταιρίας SARIGIANNI .

Είναι μια παραγωγή της StarSystem pro (SSP) σε συμπαραγωγή με την AgentRepresents (ΑR). Οι δύο εταιρίες  συνέβαλαν με εξοπλισμούς, συνεργεία, τεχνογνωσία,  casting και το project
ήδη βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης του πρώτου set των γυρισμάτων που έγιναν επί τρεις συνεχόμενες ημέρες σε παραμυθένια τοπία της Κλεισούρας Καστοριάς.

Σκηνοθέτης στο "THE FURRY TALE" είναι ο Πέτρος Σμιξιώτης (SSP) ενώ διεύθυνση φωτογραφίας κάνουν οι Αlex Karmios (ΑR) και Λευτέρης Χρυσικόπουλος (SSP).

Να σημειωθεί ότι η ταινία κινηματογραφείται με  RED Epic κάμερες που παρέχει η AgentRepresents (AR) και υποστηρίζεται με state of the art VFX που έχει αναλάβει πολυμελής ομάδα καθοδηγούμενη από τον Gregory Karydis (AR) στη θέση του VFX supervisor , με προυπηρεσία σε διεθνή Blockbusters όπως THOR, - CAPTAIN AMERICA, - IRON MAN κ.α.

Πολύτιμη ήταν η συμβολή της art director Natassa Georgopoulou (AR) η οποία συνεργάστηκε με το ενδυματολογικό τμήμα της StarSystem Pro και του σχεδιαστικού τμήματος της εταιρίας SARIGIANNI για την καλλιτεχνική επιμέλεια του μαύρου και του λευκού γούνινου κοστουμιού.

Η StarSystem Pro επέλεξε τα μεγαλύτερα Ελληνικά κινηματογραφικά βεστιάρια για να δημιουργήσει τα επικά κοστούμια που σχεδίασαν στελέχη της Καστοριανής εταιρίας για τις ανάγκες του σεναρίου. Το σενάριο γράφτηκε από τον ίδιο τον σκηνοθέτη Πέτρο Σμιξιώτη (SSP). 

 Το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται σε χρονικό διάστημα μερικών μηνών και η StarSystem pro φιλοδοξεί να ανοίξει για τα καλά τη συζήτηση περί επικοινωνιακών πολιτικών δημιουργίας brand name στην Ελληνική γούνα,  στα πρότυπα των διεθνών οίκων μόδας, οι οποίοι χρησιμοποιούν ως αιχμή του δόρατος το marketing και την επικοινωνία στην πράξη.

Παίζουν: Lambros Danas (AR),  Alexandra Barykina (AR),  Μαρία Κουτουνίδου (SSP), Christina Kydonidi (AR),  Ιωάννης Τσότσος (SSP),  Χρήστος Σαμαράς  (SSP),  Θανάσης Ανδρέου (SSP),  Παναγιώτης Τάσσιος (SSP),  Θανάσης Λούπας (SSP).

Assistant Camera 1st: Chris Thomopoulos (AR)

Gaffer: Vaggelis Kalavritinos (AR)

Electric Technician: Stratos Kourlis (AR)

Cinema Crane: Χρήστος Μιχαλόπουλος (SSP)

Key Grip : Δημήτρης Σλημιστινός (SSP)

Music & Sound Design: Γιάννης Ευαγγελίδης & Ηλίας Κόλκας (SSP)

Storyboard Artist: Ειρήνη Βρεττού (SSP)

Χειριστής Υδραυλικού γερανού: Νικόλαος Τουγιαννίδης (SSP)

Assistants στα γυρίσματα Special Effects: Αναστάσιος Γκόγκου (SSP), Δημήτρης Ανδρέου (SSP)

Horse Trainer: Σπύρος Μπέλλος (SSP)

Hair Style: Ασπασία Στασινοπούλου (SSP)

Make Up Artist: Νίκη Τσαρβένα (SSP)

Still Photography: Δημήτρης Σμιξιώτης (SSP) 

2nd Still Photography:Δημήτρης Σλημιστινός (SSP)

Backstage Footage: Νικόλαος Παναγούλιας (SSP)

Μετεωρολογικές προβλέψεις - υποστήριξη: Γιώργος Βασιλειάδης (SSP)

Στην ολοκλήρωση της παραγωγής συνετέλεσαν και τοπικές επιχειρήσεις: Σαλέ Sourino (Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις Παντελίδη)  - ΙΡΙΣ catering (Θωμάς Ανδρεόπουλος) -  ΜΠΙΖΙΟΣ (Τεχνικό γραφείο - Εργοτάξιο) - FELICITY Atelier  -  (Οίκος Νυφικών) -  DESIGNE JEWELS (Σίγνε Μιχαήλ).


Συγχαρητήρια αξίζουν στον πρόεδρο (κ.Τάσο Γκόγκο)  και τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Κλεισούρας "Ο ΔΑΡΒΑΡΗΣ" καθώς και στους κατοίκους της Κλεισούρας για την συμβολή τους στην άρτια εκτέλεση της παραγωγής.