Δε καταθέτει ένσταση η Καστοριά με τον Άρη

Posted by : Mr. Blog | 30 Οκτ 2014 | Published in

Δε καταθέτει ένσταση η Καστοριά με τον Άρη
Η Καστοριά εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία θα μπορούσε να κερδίσει στα χαρτιά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη; Η διοίκηση των «γουναράδων» ισχυρίζεται πως θα μπορούσε να έχει καταθέση ένσταση για το χρώμα των εμφανίσεως (!) με τις οποίες αγωνίστηκαν οι «κίτρινοι».

Ο ΑΓΣ Καστοριάς γνωστοποιεί πως παρότι είχε τη δυνατότητα να κερδίσει το παιχνίδι του Σαββάτου στα χαρτιά (τόσο πριν την έναρξη όσο και μετά τη λήξη του ματς) για το χρώμα στις στολές με τις οποίες αγωνίστηκε η ομάδα του Άρη (γεγονός που χρεώνεται ως υπαιτιότητα των γηπεδούχων) δε κατέθεσε ένσταση με την οποία θα εξασφάλιζε τη νίκη και τη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Τέτοιες ενέργειες δεν εκφράζουν την ομάδα μας, που παρότι στο πρόσφατο παρελθόν της έχουν αφαιρέσει τους βαθμούς της νίκης σε αγώνα που κέρδισε εντός των αγωνιστικών χώρων δε προτίθεται να προβεί σε ανάλογες πράξεις.

Το ήθος, η δυναμική και το πρεστίζ του συλλόγου μας έχει αποδείξει διαχρονικά πως η Καστοριά αναγνωρίζει την ήττα και ταυτόχρονα ξέρει να νικά μονάχα εντός των τεσσάρων γραμμών.

thrakiotis