Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΑΙΧΜΗΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Posted by : Mr. Blog | 24 Οκτ 2014 | Published in


Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΑΙΧΜΗΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Το νέο σχόλιο ανέβηκε ΕΔΩ

Συμφωνώ οτι δεν πρεπει να ισοπεδώνουμε τους πάντες, και να γενικεύουμε συλλήβδην. Σαφως και υπάρχουν και ευσυνείδητοι, και τίμιοι, και ικανοί επιστημονικά γιατροί στο νοσοκομειο μας, και πρεπει να τους επαινέσουμε και δημόσια. Και ο διευθυντης ιατρικης υπηρεσιας και η προεδρος του επιστημονικου συμβουλιου που αναφέρει ο Ανωνυμος στις 17 Αυγουστου ανήκουν σε
αυτή την κατηγορία .

Είναι πανάξιοι γιατροί εργατικοί και τίμιοι και δεν πρεπει να δίνεται ίσως λανθασμένη εντύπωση. Όπως γνώρισα και πριν από πολλά χρόνια και κάποιους (μετρημένους βεβαια στα δάκτυλα) άξιους διοικητες. Ομως ας μην υποκρινόμαστε.... Ας μην κρυβόμαστε πίσω απ΄το δακτυλάκι μας.... Η Καστορια και το Αργος είναι πολύ μικρες κοινωνιες και οι περισσότεροι εχουμε ιδια πείρα από το τι γίνεται στο νοσοκομειο μας, τι ρόλο βαράει ο καθένας εκει μέσα, ποια η περίθαλψη και η νοσηλεια μας. 

Γνωρίζουμε τι ακριβως συμβαίνει και πάνω από το τραπέζι και κάτω απο αυτό! Όλοι ξέρουμε πως αυτοί είναι οι λιγότεροι γιατροί, οι εξαιρέσεις των διοικητων, αυτοί που συνήθως μένουν στην αφάνεια... Επιπλέουν οι φελοί, λύνουν και δένουν ανίκανα κομματόσκυλα... Ξερουμε όλοι πολύ καλά, όπως το ξέρουν ακόμη καλύτερα και οι ίδιοι οι γιατροί μεταξύ τους, αλλά και όλοι σχεδόν οι κάτοικοι του νομού μας (άραγε μόνο οι διοικητες δεν παίρνουν ποτέ χαμπάρι) τι γίνεται. 

Μη μου πειτε καλέ ότι πέφτετε από τα ... σύννεφα μαθαίνοντας ότι πολλοί γιατροί παίρνουν ή έπαιρναν (τωρα κάποιοι απο αυτους συνταξιούχοι) φακελάκια, κανουν (η έκαναν) παράνομα εξω γιατρεια στο σπιτι τους, παίρνουν μίζες χοντρες από τις παραπομπες σε αλλους συναδέλφους, τα φάρμακα και τα υλικά και τα αντιδραστηρια των εργαστηριων.. Οπως και οτι γράφουν πλασματικες ενεργεις εφημερίες. Νομίζω δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ονόματα, γιατί ολοι οι παροικούντες την Ιερουσαλημ, τους ξέρουμε πολύ καλά όλους αυτους τους γιατρους. (Συμφωνώ σε αυτό το σημειο με την κυρία Ανώνυμος της 30 Αυγουστου, αν και αυτή έκανε ακριβως το ίδιο που κατηγορεί τους άλλους, εγραψε και αυτή ανώνυμα. Γιατί πέραν του γεγονότος ότι ίσως δεν ήταν σωστό ο Ανώνυμος στις 17 Αυγούστου να γράψει το ονομα της παιδιάτρου, (που μάλλον η συγκεκριμένη ειναι σωστή παιδίατρος στη δουλειά της), όμως όλοι μας ξέρουμε πως λεει αλήθειες που πονανε ..ειναι και αυτη όπως και πολλοί άλλοι γιατροι στο νοσοκομειο που κάνουν ενεργεις εφημεριες στα χαρτιά... Το θεμα όμως δεν ειναι να λέμε τα αυτονόητα. 

Ειναι να γίνει επιτελους κατι, για τον δύσμοιρο τοπο μας. Ακουει ο Διοικητής?