Τηλεοπτικός καυγάς για τον οδηγό της Αμαλίας Κούσκουρα (βίντεο)

Posted by : Mr. Blog | 22 Σεπ 2014 | Published in

Δείτε την τηλεοπτική αντιπαράθεση του Αντιπεριφερειάρχη Φώτη Κεχαγιά με το δημοσιογράφο του FLASH Θεόφιλο Παπαδόπουλο, που προκάλεσε πολλές συζητήσεις και νέο “πονοκέφαλο” στο Θοδωρή Καρυπίδη

Στην εισαγωγή της χθεσινοβραδινής εκπομπής «Κοινωνία των Πολιτών» της τηλεόρασης του FLASH, o παρουσιαστής
της, Θεόφιλος Παπαδόπουλος, κατέκρινε για απρεπή συμπεριφορά τον Αντιπεριφερειάρχη Oικονομικών Φώτη Κεχαγιά, αναφερόμενος σε κάποιο περιστατικό που συνέβη στα εγκαίνια της 30ης ΕμποροΒιοτεχνικής Έκθεσης. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Αντιπεριφερειάρχης φέρθηκε απρεπώς σε υπάλληλο (οδηγό) της Περιφέρειας από την Καστοριά και κάλεσε – ουσιαστικά τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας να τον επιπλήξει γι’ αυτή την ανάρμοστη συμπεριφορά. Mετά από 45 λεπτά, παρενέβη – τηλεφωνικά – στην εκπομπή ο κ. Κεχαγιάς, ο οποίος έδωσε άλλη διάσταση στα όσα είχαν ακουστεί προηγουμένως από τον κ. Παπαδόπουλο, εξηγώντας πως το μόνο που έπραξε ήταν να επισημάνει στον υπάλληλο – οδηγό της Περιφέρειας ποιες είναι οι υποχρεώσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, όλα συνέβησαν όταν η Αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας κα. Αμαλία Κούσκουρα εξέφρασε την απορία της στον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Φώτη Κεχαγιά, για το πώς θα μετακινείται από την Καστοριά στην Κοζάνη, στο πλαίσιο άσκησης των καθηκόντων της. Ο τελευταίος της είπε ότι δικαιούται οδηγό και ότι όλα θα γίνουν όπως προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία. Στην κουβέντα τους αυτή, στην τελετή εγκαινίων της Έκθεσης, “παρών” ήταν και ο οδηγός από την Καστοριά, για τον οποίο γίνεται ο λόγος, που φέρεται να εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του ακούγοντας το διάλογο των δύο αιρετών. “Έπρεπε να σε είχα εγώ οδηγό και θα έβλεπες”, του είπε ο Φώτης Κεχαγιάς και κάπου εκεί έληξε το επεισόδιο.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, η συγκεκριμένη δημόσια αντιπαράθεση αποτελεί έναν ακόμη “πονοκέφαλο” για τον Θοδωρή Καρυπίδη, ο οποίος εκτός όλων των άλλων, έχει να αντιμετωπίσει και τις εσωτερικές διενέξεις συνεργατών του, οι οποίες συμβαίνουν – πλέον – και δημόσια.

kozan.gr