Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών: Επίσημη έναρξη της επετειακής εκθεσιακής περιόδου της 5ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας

Posted by : Mr. Blog | 30 Σεπ 2014 | Published in

Την επίσημη έναρξη της επετειακής εκθεσιακής περιόδου της 5ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας “Fur Excellence in Athens” – 2015,  εγκαινίασε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών παρουσιάζοντας το δημιουργικό της Έκθεσης. Μιας Έκθεσης που αναδεικνύει την Ελλάδα, την Καστοριά και Σιάτιστα.
Συνεχίζοντας την ιστορία που ξεκίνησε με το περσινό δημιουργικό, ο συνεργάτης του ΣΕΓ κ.  Βασίλης Καρδάσης, δημιουργός– σχεδιαστής,
καθηγητής του Royal College of Art-London, εμπνεόμενος αυτή τη φορά από τα δημιουργήματα των Ελλήνων στην αρχαία εποχή και συγκεκριμένα τους κίονες των αρχαίων ναών στους Δελφούς και αυτόν τον ίδιο τον Παρθενώνα, αποπειράται με τα υλικά που με αγάπη και σεβασμό χρησιμοποιούμε  στη γούνα.

 Μεταμορφώνει την περσινή έμπνευση σε γήινη οντότητα που προσγειώνεται σε έναν εργοστασιακό χώρο αποφασισμένη να μας “δώσει” νέο προσανατολισμό στη στρατηγική μας και ερέθισμα για περαιτέρω έρευνα και δημιουργία.

Την έμπνευση αυτή στήριξαν, ηθικά και υλικά, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών και η εταιρεία του κ.  Βλαχάκη, Expοpel  s.a. για δεύτερη συνεχή χρονιά.   Η φωτογράφηση ολοκληρώθηκε στην Αθήνα με τους συνεργάτες της ομάδας MM Creative και …η  Γήινη Θεά, ένα Σύμβολο Ζωής, παρουσιάστηκε επίσημα στο ξενοδοχείο Λιμναίον στις 29 Σεπτεμβρίου.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓ δηλώνει πλήρως ικανοποιημένος για το γεμάτο συμβολισμό φετινό δημιουργικό το οποίο αναδεικνύει την ικανότητα των ελλήνων παραγωγών γούνας να υλοποιούν με τις μοναδικές τους κατασκευαστικές τους επιδεξιότητες την έμπνευση των δημιουργών τους χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερης ποιότητας γουνοδέρματα.

Ένα αποτέλεσμα το οποίο ενσαρκώνει την αποφασιστικότητα και δυναμική των Εκθετών δίνοντας νέα διάσταση στην έκθεση FUR EXCELLENCE IN ATHENS, το σημείο συνάντησης της παγκόσμιας βιομηχανίας γούνας στην Ελλάδα όπου γίνονται πραγματικές δουλειές!