ΑΡΗΣ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ 3-1

Posted by : Mr. Blog | 14 Σεπ 2014 | Published in


ΑΡΗΣ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ 3-1 (τελικό)
Το πάλεψε η Καστοριά αλλά δεν τα κατάφερε στη πρεμιέρα κόντρα στον Άρη
Όλη η λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα όπως το μετέδωσε η ΣΕΝΤΡΑ

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : ΑΡΗΣ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ 3-1
88΄ Μεγάλη ευκαιρία για το 3-2 χάνει η
Καστοριά. Σουτ του Σαπανίδη έξω από τη μεγάλη περιοχή, έγκαιρη επέμβαση του Μπαϊμάκη σε κόρνερ.
82΄ Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την Καστοριά. Στη θέση του Καλαϊτζίδη ο Παπαδόπουλος
87′ παραμένει το 3-1 για τον Άρη
80΄ Πρώτη αλλαγή για τον Άρη. Μίλτος Λιόνης στη θέση του Άντι Ρένια.
76΄ Αλλαγή για την Καστοριά, μέσα ο Γεωργιάδης έξω ο Τσαμασλίδης.
75′ ΓΚΟΛ Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ μειώνει 3-1 με ένα καταπληκτικό σουτ του Σπανού. Τραγικό λάθος του Μπαϊμάκη, που είδε το γέμισμα του Σπανού να καταλήγει στα δίχτυα του.Τυχερό γκολ για τους φιλοξενούμενους, μεγάλη η ευθύνη του νεαρού πορτιέρο του Άρη.
72΄ Σουτ του Μπορόζη, εύκολα μπλόκαρε ο Μπαϊμάκης
65΄ Δοκάρι ο Άρης με τον Καπνίδη. Πάσα του Σταυρόπουλου στον Καπνίδη με τον δεύτερο να πλασάρει σε πρώτο χρόνο αλλά να στέλνει την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Τσοτουλίδη.
Αλλαγή η Καστοριά. Ο Μπορόζης πέρνει την θέση του Ντάμζι
61′ 3-0 O ΑΡΗΣ! Απίστευτο χτύπημα κόρνερ του Λιόλιου στέλνει την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι με τον αφύλαχτο Γκόλια να διπλασιάζει τα προσωπικά του τέρματα και να κάνει τρία τα τέρματα του Άρη!
57΄ Ατομική προσπάθεια του Καπνίδη και σέντρα του ίδιου από τα πλάγια, μπλόκαρε ο Τσοτουλίδης. Πιέζει και για τρίτο τέρμα ο Άρης…
52΄ ΓΚΟΛ για τον Άρη με τον Γκόλια! Οι «κίτρινοι» κλειδώνουν το «τρίποντο» της νίκης με μία ακόμα στημένη φάση. Ο Λιόλιος χτύπησε το φάουλ που κέρδισε ο Ρένια και εξ΄επαφής με κεφαλιά ο Γκόλιας πέτυχε το 2-0!
48΄ Ευκαιρία για την Καστοριά. Σέντρα του Σαπανίδη, με τον Ντάμζι να πιάνει το σουτ, το οποίο κατέληξε εκτός εστίας του Μπαϊμάκη.
ΕΝΑΡΞΗ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 1-0 προηγείται ο Άρης


45′ ΛΗΞΗ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟY με τον Άρη να προηγείται 1-0 χάρη στο τέρμα του Γιαννίτση από το 4ο λεπτό της αναμέτρησης. Ανώτεροι οι «κίτρινοι» έφτασαν πολλές φορές μία… ανάσα από το δεύτερο τέρμα.
45΄ LIVE : Κίτρινη κάρτα στον Σουνά για διαμαρτυρία
44΄ LIVE : Εκπληκτική πάσα του Σουνά πίσω απο το κέντρο, έβγαλε τον Καπνίδη μόνο του απέναντι στον Τσοτουλίδη με τον νεαρό φορ του Άρη να πλασάρει ελάχιστα έξω από το δοκάρι των φιλοξενούμενων.
LIVE 42′ :Ευκαιρία για την Καστοριά με τον Σαπανίδη να στέλνει από πλεονεκτική θέση την μπάλα ψηλά από τα δοκάρια του Μπαϊμάκη.
LIVE 36′ : Κίτρινη κάρτα στον Μηλιάτη
LIVE 35′ : παραμένει το 1-0 για τον Άρη
LIVE 28′ : 1-0 Καλή στιγμή για τον Άρη με τον Ρένια να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα άουτ μετά απο κομπίνα των παικτών του Άρη σε φάουλ που κέρδισε ο Σουνάς.
LIVE 27′ : 1-0 Πρώτη επίσκεψη των φιλοξενούμενων στην εστία του Άρη. Το κόρνερ που παραχώρησε ο Μπαϊμάκης πέρασε ανεκμετάλλευτο.
LIVE 26′ : 1-0 Ο κόσμος συνεχίζει να συρρέει στο «Κλ. Βικελίδης», ενώ δεν έχουν κοπάσει λεπτό τα συνθήματα με την θύρα 3 να δίνει τον ρυθμό.
LIVE 20′ : Παραμένει το 1-0 ενώ η Καστοριά έχει ισορροπήσει το ματς. Περίπου 3000 φίλαθλοι βρίσκονται έξω από το γήπεδο και δεν μπορούν να μπουνε μέσα, προφανώς από έλλειψη ψιλών για ρέστα από το εισιτήριο των 7 ευρώ!!!
LIVE 17′ :Διπλή ευκαιρία για τον Άρη.Σουτ του Ντούγκα η μπάλα ελάχιστα έξω, μετά από επέμβαση του Τσοτουλίδη. Το κόρνερ χτυπήθηκε με τον Σταυρόπουλο να δοκιμάζει το σουτ και να στέλνει την μπάλα δίπλα από το δεξιό δοκάρι των φιλοξενούμενων.
LIVE 13′ : Επιθετικός μονόλογος του Άρη που έφτασε μία ανάσα από το 2-0 και πάλι από στημένη φάση. Σέντρα του Λιόλιου, κεφαλιά του Καπνίδη ελάχιστα έξω.
LIVE 9΄ : Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη να «τελειώσει» το παιχνίδι από νωρίς. Ο Τσοτουλίδης απέκρουσε ενστικτωδώς σουτ του Σουνά έξω από την μεγάλη περιοχή μετά από σουτ του Σταυρόπουλου.
LIVE 7′ ΓΚΟΛ 1-0 για Άρη με τον Γιαννίτση! Σέντρα του Σουνά σε φάουλ που κέρδισε ο ίδιος έξω από την μεγάλη περιοχή με τον Γιαννίτση να παίρνει την κεφαλιά και να νικάει τον Τσοτουλίδη για το 1-0!
LIVE 6′ : 0-0 – Πιέζει ο Άρης από το ξεκίνημα του αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων :
ΑΡΗΣ ΘΕΣ. : Μπαιμάκης, Ψυχογιός, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Ντούγκα, Γκόλιας, Ρένια, Λεμονής, Καπνίδης, Σουνάς, Σταυρόπουλος
ΚΑΣΤΟΡΙΑ : Τσοτουλίδης, Μπαιρακτάρης, Σουμέλας, Αθανασιάδης, Σπανός, Σαββαϊδης, Μηλιάτης, Καλαιτζίδης, Ντάμζι, Σαπανίδης, Τσαμασλίδης.
Αναπληρωματικοί : Παπαδόπουλος, Χριστοφορίδης, Μπορόζης, Κοκινίδης, Τσόπρας, Γεωργιάδης, Φράγκος



kastoria-aris-14-9-14-2