Πού βρίσκεται η υπόθεση για το έργο της Αποναρκοθέτησης του Γράμμου

Posted by : Mr. Blog | 23 Ιουλ 2014 | Published in

Ολοκληρώθηκε από την Επιτροπή Δημοσιονομικού Ελέγχου (Ε.Δ.ΕΛ.) ο έλεγχος για τη γνωστή υπόθεση του προγράμματος δημοσιότητας και πληροφόρησης

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 18/7/2014, από την Επιτροπή Δημοσιονομικού Ελέγχου (Ε.Δ.ΕΛ.) ο έλεγχος στη γνωστή υπόθεση του προγράμματος δημοσιότητας και πληροφόρησης, που είχε προκύψει μετά τις ΕΔΕ που είχε διατάξει ο πρώην Γ.Γ. της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας κ. Γιώργος Κίρκος, οι οποίες, μεταξύ άλλων, αφορούσαν συμβάσεις έργων που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του προαναφερθέντος προγράμματος, κατά τη διάρκεια της θητείας του πρώην Γ.Γ.Ανδρέα Λεούδη. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, τα στελέχη της Ε.Δ.ΕΛ. ζήτησαν διευκρινιστικά στοιχεία για μια σειρά από ζητήματα που αφορούν πρόσωπα που εμπλέκονται με τη συγκεκριμένη υπόθεση, ώστε – πολύ σύντομα – να συνταχθεί το αντίστοιχο πόρισμα.

Επίσης, την περασμένη Τρίτη, κλιμάκιο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ), συναντήθηκε με στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής, στο πλαίσιο έρευνας για τη συγκέντρωση – εκ νέου – πληροφοριών και στοιχείων, που αφορούν το πολυσυζητημένο έργο της αποναρκοθέτησης του Γράμμου (θητείας Α. Λεούδη).

Πολύ σύντομα αναμένονται εξελίξεις για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ώστε να διευκρινιστεί το τι και το πώς.