Γράμμα στα κορίτσια που φορούν Baby oil στον ήλιο

Posted by : Mr. Blog | 28 Ιουλ 2014 | Published in

Γράμμα στα κορίτσια που φορούν Baby oil στον ήλιο
Αγαπητές tanning queens aka θα γίνω Donatella στη θέση της Donatella (Versace),

Σας βλέπω στις παραλίες και τις πισίνες. Άλλοτε είστε ήδη μαυρισμένες και άλλοτε είστε στο δρόμο προς το μαύρισμα. 
Είστε συνήθως μικρές σε ηλικία, με όμορφη επιδερμίδα που ακτινοβολεί από μόνη της στον ήλιο και κάνει το 32χρονο δέρμα μου να ανατριχιάζει από τη ζήλεια. Σας χαζεύω, με τα όμορφα μαγιό σας και σας καμαρώνω. Μέχρι που βγαίνει από την τσάντα το baby oil και θέλω να κάνω μπλονζόν προς την πετσέτα σας, να το αρπάξω και να σας κάνω πατητή!
Τη δεκαετία του 70′ δεν ήξεραν τις βαβερές συνέπειες του ήλιου.
Κορίτσια μου, άδικα γράφω εγώ και τόσες άλλες beauties τόσα χρόνια; Τι ακριβώς από το «Ο ήλιος προκαλεί καρκίνο» δεν είναι ξεκάθαρο; Μήπως ζούμε σε άλλη δεκαετία; Μήπως η πληροφορία δεν είναι διαθέσιμη σε εσάς; Μήπως γράφει πουθενά πάνω στο baby oil ότι είναι αντηλιακό; Επιτρέψτε μου να σας διαφωτίσω…
Οι ακτίνες του ήλιου που βομβαρδίζουν την επιδερμίδα μας και ενεργοποιούν την παραγωγή της μελανίνης (αυτό που κάνει το δέρμα μας σοκολατένιο) προκαλούν καρκίνο, ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση και κάνουν την ακμή να υποτροπιάζει ο Σεπτέμβρη. Comprende? Να σας το πω και αλλιώς, το δέρμα μαυρίζει από αντίδραση για να προστατευτεί από αυτές τις ακτίνες. Το μαύρισμα είναι η φυσική άμυνα του δέρματός μας. Τι κάνει λοιπόν το baby oil; Λειτουργεί σαν μεγεθυντικός φακός και έλκει όλη αυτή την ακτινοβολία και γι’ αυτό μαυρίζετε αμέσως (αφού καείτε). Ναι, είναι όμορφο το μαύρισμα κι εμείς super hot μαυρισμένες αλλά πόσα είστε διατεθειμένες να θυσιάσετε για το μαύρισμα express; Γιατί περί αυτού πρόκειται, περί του μαυρίσματος express διαφορετικά, ακόμα και με SPF 50 μαυρίζετε.
baby oil
Ξέρω, είναι δύσκολο να το αντιληφθείτε τώρα που το δέρμα σας έχει τη λάμψη της νιότης, που οι άμυνές του είναι δυνατές και ο οργανισμός σας στο ζενίθ του. Μάθετε όμως πως ο ήλιος λειτουργείΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ. Αυτό σημαίνει πως το «κοντερ του μαυρίσματος» δεν μηδενίζει ποτέ. Όση ακτινοβολία λαμβάνετε καταγράφεται από τον οργανισμό σας και μια μέρα θα ξυπνήσετε 25 χρονών και θα σας περνούν για 35. Τότε να σας δω. Τότε που οι πρώτες ρυτίδες θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα οφείλονται στις ατελείωτες ώρες μαυρίσματος με baby oil.
baby oil proori giransi
Βλέπετε αγαπητές μου, τότε δεν θα μπορείτε να κάνετε τίποτα και το αντηλιακό μόνο να σας προστατέψει από χειρότερη βλάβη θα μπορεί. Τότε καμία κρέμα και κανένα serum δεν θα μπορεί να σβήσει τη ρυτίδα «15 Ιουλίου 2013» ή τη βαθιά γραμμή «Αύγουστος 2014». Τότε θα είστε μόνες μπροστά στον καθρέφτη και θα κοιτάζετε το baby oil με το ίδιο μίσος που κοιτάζατε τον Joffrey στην 3η σεζόν του Game of Thrones.
Με τις ρυτίδες όμως μπορείτε να ζήσετε γι’ αυτό ας περάσουμε στο θέμα καρκίνος του δέρματος. Δεν θα κάνω το βαρετό κήρυγμα για το μελάνωμα. Θα σας πω μόνο τα εξής:
  • Όχι, δεν συμβαίνει μόνο στους άλλους
  • Ναι, μπορεί να πάθετε καρκίνο χωρίς αντηλιακό
  • Σίγουρα, αυξάνετε τις πιθανότητες επί 20 χρησιμοποιώντας baby oil.
Αν έχω κρατήσει την προσοχή σας ως τώρα, που το εύχομαι γιατί καταπίεσα το θυμό μου believe you me, πρέπει να σας πω πως αν μια μέρα απλώνετε ανέμελες το baby oil στο κορμί σας και μια τρελή έρθει και σας το αρπάξει φωνάζοντας ΚΑΡΚΙΝΟΣ! ΚΑΡΚΙΝΟΣ! Θα είμαι εγώ… Αν μάλιστα η επίθεση συνεχιστεί και έρθουν άλλες δύο ημίτρελες και αρχίσουν να σας ψεκάζουν αντηλιακό θα είναι οι beauty editors κολλητές μου η «Ν»και η «Μ».
Τέλος, να σας ευχηθώ υπέροχες διακοπές και να σας αποχαιρετίσω με το παρακάτω τραγούδι. Μπορεί να μην θέλετε να ακούσετε εμένα, το δερματολόγο ή τη μαμά σας αλλά ακούστε αυτό το τραγούδι, δώστε προσοχή σε όλους τους στίχους και …wear sunscreen.
Φιλικά,
Χ.
P.S Κατεβάστε και τις ράντες από το μαγιό, όχι άλλα λευκά σημάδια. Σας παρακαλώ δηλαδή, Jeez!

http://www.instyle.gr/article/gramma-sta-koritsia-pou-foroun-baby-oil-ston-ilio/