ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ?

Posted by : Mr. Blog | 5 Απρ 2014 | Published in

Ήτο καρφί εις τα μάτια των βουλγάρων η Κλεισούρα. Σαν προάγγελμα χάρου επέρασε κάποτε από εκεί ο Κάλτσεφ, και τους εμήνυε μήνυμα θανάτου: «Κάποια ημέρα θα πάτε όλοι μαζί»


Δείτε δυο σχόλια που αναρτήθηκαν ΕΔΩ  διαβάστε αναλυτικά  ΕΔΩ και θα μάθετε την αλήθεια για τη σφαγή της Κλεισούρας που ακόμη και σήμερα γίνεται πεδίο διχαστικής και
εμφυλιοπολεμικής προπαγάνδας από κάποιους ανεγκέφαλους.

ΣΧΟΛΙΑ:



Ανώνυμος


O KALTSEF ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΕΑΜ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο σΥΨΗΛΑΝΤΗΣ5 Απριλίου 2014 - 3:18 μ.μ.



Ανώνυμος


Ο Κάλτσεφ ήταν Βούλγαρος Κομιτατζής και προσπαθούσε να κάνει Βουλγαρική τη Δυτική Μακεδονία. Ο ΕΑΜ ήταν η Ελληνική Εθνική Αντίσταση, ΖΩΟ Ε ΖΩΟ!!! Ακόμη και σήμερα προσπαθείτε να φέρετε εμφύλιο! Ο Υψηλάντης δεν έκοψε τα γεννητικά όργανα των Γερμανών για να τα βάλει στο στόμα τους! Ο Κάλτσεφ το κανε για να εξασφαλίσει την οργή των ναζί. Ο Υψηλάντης δεν μετέφερε τις μοτοσυκλέτες των Ναζί από το νταούλι μέσα στην Κλεισούρα! Ο Κάλτσεφ και τα κομιτατζίδικα θρασύδειλα σκυλιά του τις μετέφεραν για να ενοχοποιηθεί η κομώπολη. Ο Υψηλάντης δεν απείλησε ποτέ την Κλεισούρα, Ο Κάλτσεφ συνέχεια: Θα σας κάψω έλεγε...Ο Υψηλάντης δεν καθυσήχαζε τους Κλεισουριώτες μετά τη μάχη στο Νταούλι. Ο Κάλτσεφ τους έλεγε: Μη φοβάστε, μη φεύγετε δεν θα σας πειράξουν, εγώ θα σας σώσω" Και μετά αυτός και τα σκυλιά του με μάσκες, εσφαζαν παιδιά και γυναίκες χωρίς οίκτο!!!
5 Απριλίου 2014 - 3:39 μ.μ.



(Και αυτά δεν τα λέει κανένας αριστερός αντάρτης, τα γράφει ο Ο ΕΜΜ. Θ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ -ένας ιστορικός και συγγραφέας με έντονα αντικομμουνιστικά και αντιΕΑΜικά συναισθήματα, στο έπακρο εχθρικός προς την ΕΑΜική Εθνική Αντίσταση, περιγράφει ως εξής το χρονικό της μάχης της Κλεισούρας και το ολοκαύτωμά της.

ΕΜΜ. Θ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ: ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΝ ΟΡΓΙΟΝ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΝ 1941-1944, ΑΘΗΝΑΙ – ΤΥΠΟΙΣ: «ΠΥΡΣΟΥ» 1947, σελίδες 125-126.)