ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ:Ανακοίνωση συνεργασίας με τον συνδυασμό «ΕΝ-ΤΙΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ» του Ανέστη Αγγελή

Posted by : Mr. Blog | 18 Μαρ 2014 | Published in

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Νέων Καστοριανών Πολιτών «ΟΡΕΣΤΙΑΣ», ύστερα από διεξοδική και συλλογική συζήτηση των μελών και στελεχών της, απεφάσισε άρδην την ηθική και ουσιαστική υποστήριξη του συνυποψήφιου συνδυασμού «Έν-τιμη πρόταση», με ηγητή τον αξιότιμο συμπολίτη μας Ανέστη Αγγελή, ο οποίος ασπάζεται το όραμα, τις ιδέες και το αίσθημα ευθύνης που έχουμε για τον τόπο μας.

Θεωρούμε ότι η από κοινού συμπόρευσή μας σε ιδανικά, όπως η αλληλεγγύη, διαφάνεια, δικαιοσύνη και δημιουργία, τα οποία πρεσβεύει η «Έντιμη Πρόταση» μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους και βέβαια από την πλευρά μας έχουμε να προσθέσουμε την νεανική πρωτοβουλία και συμμετοχικότητα, αξίες διαχρονικές που σήμερα λείπουν από τον Δήμο μας.

Ευελπιστούμε, η εν λόγω ευγενή σύμπραξη να διαμορφώσει τα απαραίτητα συστατικά, έτσι ώστε να χτίσουμε μια ομάδα ανθρώπων, η οποία εύστοχα να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των καιρών. Προς όφελος της Καστοριάς, κρίναμε και αξιολογήσαμε ότι μέσα από μια ουσιαστική συνεργασία ανθρώπων που έχουν κοινό όραμα και σκέψη, αποστασιοποιημένη από κομματικά παίγνια και διαπλοκές, μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα. Εγωισμοί και προβολές για επικοινωνιακή αυτοκατανάλωση δεν μας αντιπροσωπεύουν.

Θέλουμε οι καστοριανοί πολίτες να αποκτήσουν ξανά το χαμένο τους χαμόγελο και αισιοδοξία. Θέλουμε νέους ενεργούς στα κοινά της πόλης μας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ανοιχτές πόρτες και να λύσουμε, όσον το δυνατό περισσότερα προβλήματα. Θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι στην κοινωνία μας. Πιστεύουμε στον ρομαντισμό του Ανέστη Αγγελή και στην πρόθεσή του να στηρίξει καθοριστικά την νέα γενιά καστοριανών πολιτών που σήμερα είναι στο περιθώριο. Η υπόσταση της κίνησής μας, θα συνεχίσει να διατηρεί την νεανική της ταυτότητα, συμπαριστάμενη πάντα και δίχως εκπτώσεις δίπλα στον καστοριανό πολίτη.

Ο επικεφαλής της Κίνησης «ΟΡΕΣΤΙΑΣ»
             
          Ιωάννης Μ. Τσακιρίδης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της «Έν-τιμης Πρότασης»