Σήμερα ο αγώνας της Καστοριάς κόντρα στον Απόλλωνα 1926 και μία έκλπηξη!

Posted by : Mr. Blog | 11 Αυγ 2013 | Published in

Σήμερα ο αγώνας της Καστοριάς κόντρα στον Απόλλωνα 1926 και μία έκλπηξη!
Τρίτο φιλικό στα πλαίσια της προετοιμασίας δίνει σήμερα η Καστοριά κόντρα στον Απόλλωνα 1926, ομάδα η οποία ανέβηκε εφέτος στη Φούτμπολ Λιγκ.


Οι “γουναράδες”, λοιπόν και – κύρια – ο προπονητής, Πασχάλης Δημητρίου, μετά το φιλικό συμπερασμάτων και δοκιμών με την Καλλιθέα έχει άλλη μια “χρυσή” ευκαιρία πρώτα να κρατήσει σε υψηλά επίπεδα και σε αγωνιστικότητα τους ποδοσφαιριστές και ύστερα να δοκιμάσει τους Γιώργο Αβραμίδη και Γιόσεπ Στρέπι για να αποφασίσει μετά για το τι μέλλει γενέσθαι. Τα “καναρίνια”, πάντως βρίσκονται σε πάρα πολύ κατάσταση το κλίμα είναι άριστο και στις προπονήσεις πέφτουν… κορμιά για μια θέση.
-Όπως προείπαμε σε παλιότερη ανάρτηση, ο Μπράβαλντ Ζάφκα θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για 15 ημέρες, λόγω προβλήματος τραυματισμού από το ματς με την Καλλιθέα, ενώ αυτός που έχει κερδίσει τα εύσημα και φαίνεται ότι έχει κερδίσει το τεχνικό τιμ είναι ο Γιώργος Κεφάλας, που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και σύμφωνα με πληροφορίες θα αποκτηθεί άμεσα.
-Η αποστολή της Καστοριάς έχει δώσει αύριο συνάντηση στις 17:30 στο ΔΑΚ Καστοριάς, ενώ από την πλευρά των Ποντίων, η αποστολή θα φθάσει κατά το μεσημεράκι στην ακριτική πόλη.
-Δύο παλιούς παίκτες θα έχουν τη χαρά να δουν από κοντά οι φίλαθλοι του συλλόγου, ο λόγος για τους Σάββα Παντελιάδη και Φώτη Κισκαμπάνη, οι οποίοι μετά από πολλά χρόνια θα παίξουν μπροστά στο κοινό των “γουναράδων”, αυτοί τη φορά αντίπαλοι και με τα χρώματα του Απόλλωνα.

-Πριν την έναρξη του αγώνα:
Γνωστό της πάσης ότι η Καστοριά φημίζεται (σαν ομάδα μιλάμε) για την φιλοξενία της, αυτό που μέχρι στιγμής γνωρίζουμε είναι ότι θα χορέψουν Ποντιακοί σύλλογοι για τους Θεσσαλονικείς και συγκεκριμένα η Εύξεινος Λέσχης Καστοριάς, αρκεί να αναφερθεί ότι είναι η μόνη γνήσια και Ποντιακή ομάδα που κρατάει τη φλόγα αναμμένη του Πόντου με τον Απόλλωνα και τον μονοκέφαλο στο στήθος και όπως είναι φυσικό θα προσελκύσει και αρκετό κόσμο στις κερκίδες.
-Αρκετοί πάντως φίλαθλοι θα επισκεφθούν την πανέμορφη ακριτική πόλη και θα θαυμάσουν τα αξιοθέατα και ύστερα θα παρακολουθήσουν και το ματς της ομάδας τους.
-Μετά το τέλος του αγώνα η διοίκηση της Καστοριάς και ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Ουσταμπασίδης θα παραθέσει γεύμα σύσφιξης σχέσεων στην ομάδα των Ποντίων στο ξενοδοχείο “ESPEROS PALACE GRAND RESORT”.

Τιμή εισιτηρίου είναι τα 5,00 ευρώ.
Γυναίκες και παιδιά ΔΩΡΕΑΝ.
Παναγιώτης Βρουσουκίδης