Το κοινωνικό πρόσωπο του Κυνηγετικού Συλλόγου Καστοριάς

Posted by : Mr. Blog | 14 Ιαν 2013 | Published in


Σε μία πράξη αγάπης και ανθρωπιάς προχώρησε ο κυνηγετικός σύλλογος Καστοριάς, ο οποίος επέλεξε τις γιορτινές να προσφέρει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στην ιερά
μητρόπολη Καστοριάς, καθώς και στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Καστοριάς για να δοθούν σε συμπολίτες μας που πραγματικά έχουν ανάγκη.
Να αναδείξουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο
«Ο σύλλογος πέρα από τις δράσεις που υλοποίει, όπως οι δενδροφυτεύσεις, η κατάσβεση πυρκαγιών αλλά και η στήριξη με τροφή των πουλιών της λίμνης το χειμώνα, προσπαθεί να αναδείξει και το κοινωνικό του πρόσωπο προσφέροντας από το υστέρημα του, ειδή πρώτης ανάγκης σε συμπολίτες μας που έχουν πραγματικά ανάγκη » δήλωσε στη ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ο πρόεδρος του κυνηγητικού συλλόγου Καστοριάς κ.Γιώργος Σαββίδης, ενημερώνοντας παράλληλα ότι ο σύλλογος το επόμενο διάστημα θα συγκεντρώσει είδη ένδυσης και υπόδησης τα οποία θα καλύψουν παρόμοιους σκοπούς.
Ένα είναι σίγουρο ότι για να ξεπεράσουμε το σκόπελο της κρίσης, το αίσθημα της αλληλεγγύης πρέπει να είναι οδηγός όλων και τη νέα χρονιά, που αναμένεται να είναι η πλέον καθοριστική για το μέλλον της χώρας.. Η προσπάθεια για βοήθεια στους αναξιοπαθούντες, που δυστυχώς και στην περιοχή μας, λόγω κρίσης έχουν αυξηθεί πρέπει να είναι συνεχής.
ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ