ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΟΥΣ BLOGGERS:ΣΥΝΕΛΘΕΤΕΕ!

Posted by : Mr. Blog | 6 Οκτ 2012 | Published in




Καλά σήμερα έπαθα την πλάκα μου. Στον Μπέτσκα (έμεινε η ρετσινιά του ονόματος) έβαλαν copy-write!!! Πήγα να κάνω αντιγραφή ενός κειμένου που αναδημοσιεύει από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ και το απαγορεύει!!!! Λέει να του στείλω… αίτηση με e-mail για να μου στείλει το κείμενο που ΕΚΛΕΨΕ από Τα Νέα!!!!
Αυτό μόνο στην Καστοριά θα μπορούσε να συμβεί!!!!
-Δηλαδή βάζει copy-right σε κλεμμένα κείμενα, που τα παίρνουν με την μέθοδο του copy-paste! -Είναι δυνατόν να αναδημοσιεύουν κείμενα από ξένα blogs, προφανώς χωρίς την άδειά τους, και να απαγορεύουν να τα αντιγράψει κανείς???
-Το ίδιο συμβαίνει και στα istorika kastorias που κάθε παλιά φωτογραφία που βρίσκει σε βιβλία και στο ίντερνετ, την ανεβάζουν στο blog τους και βάζουν στάμπα copy-right istorika kastorias, ενώ οι φωτογραφίες δεν τους ανήκουν!!!!
-Δύο μόνο παραδείγματα από τα πάμπολλα με τη ΚΛΕΨΙΑ που συμβαίνει στην Καστοριά.
-Αλλά αυτό το σημερινό με τον Μπέτσκα σε κείμενα που αναπαράγει από Το Βήμα Τα Νέα, το Πρώτο Θέμα, Την Καστοριανή Εστία, την Οδό ή την ΕΡΤ… δεν το περίμενε κανείς να συμβεί.
Φρενοκομείο η Καστοριά. Παράνοια χτύπησε κάποιους ντόπιους bloggers!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Oladeka: Φίλε αναγνώστη θα πρέπει να ξέρεις ότι η αναδημοσίευση σε blogs είναι κατοχυρωμένη και δεν είναι κλεψιά όπως αναφέρεις.Η απαγόρευση όμως να αναδημοσιεύσουν άλλοι περιεχόμενο που και συ αναδημοσιεύεις, όντως ήταν Καστοριανή φαεινή ιδέα! Είμαστε σίγουροι ότι μετά το δικό σου και πολλών άλλων κράξιμο, θα καταλάβουν το epic fail τους!