Γούνα: Ολόκληρη επιχείρηση στήθηκε για να αγοράσει γούνες η Βασίλισσα του Τσαντ από Καστοριανή επιχείρηση

Posted by : Mr. Blog | 27 Σεπ 2012 | Published in

Ρόδος, Σεπτέμβριος 2012. Το  καλοκαίρι παίρνει πάντα γενναιόδωρη παράταση στα Ελληνικά νησιά.Ο  ήλιος καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να δημιουργήσει Μεξικάνικο σκηνικό με τους ανθρώπους να εκπέμπουν μια τεμπέλικη διάθεση όπως οι γάτες δίπλα σε τζάκι και οι κάτοικοι της προαναφερόμενης
λατινικής χώρας που απολαμβάνουν το ραχάτι της σιέστας.

Και εκεί που όλα μοιάζουν σαν εικόνα slow motion με ήχο που βγαίνει από ηχοσύστημα το οποίο έχει χάσει τα πρίμα και τις μεσαίες συχνότητες, ξαφνικά, το έργο αλλάζει και η παραγωγή περνά σε χολιγουντιανό κλίμα ταινίας δράσης και κοσμοπολίτικου Life style!

Location: Το ολοκαίνουριο ιδιόκτητο εμπορικό κέντρο της εταιρίας marco varni στο νησί των ιπποτών.

Πρωταγωνίστρια: Η αυτού μεγαλειότης βασίλισσα του Τσαντ!

Συμμετέχουν: Σωματοφύλακες, ακόλουθοι, αστυνομία, περιπολικά, λιμενικό σώμα,πολλοί περαστικοί και το προσωπικό της marco varni.

Η ηρεμία που υπήρχε στην περιοχή λίγα λεπτά πριν, έχει παραχωρήσει τη θέση της σε έναν οργασμό υπερκινητικότητας για όλους. Η περιοχή έχει αποκλειστεί. Οι άνθρωποι της βασίλισσας (που είναι και χήρα) επιφορτισμένοι με την ασφάλεια, τη μέριμνα για το πρωτόκολλο και την αρμόζουσα διαχείριση της διαδικασίας shoping therapy της αυτού μεγαλειότητας.

Οι Έλληνες αστυνομικοί και λιμενικοί  ιδρώνουν αγχωμένοι για το υψηλό μπελά που τους φορτώθηκε. Οι υπάλληλοι της marco varni προσεκτικοί για να σταθούν και αυτοί στο...ύψος των περιστάσεων.Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι δεν είναι και τόσο εύκολο να χειριστεί κανείς παρόμοια κατάσταση.Για να γίνει κατανοητό αναφέρουμε ότι οι άνθρωποι της marco varni έπρεπε να φέρονται σαν πωλητές αλλά και ως γνώστες της νοοτροπίας και των κανονισμών του VIP επισκέπτη-πελάτη τους και να εξυπηρετούν τη βασίλισσα με ένα σωρό περιορισμούς όπως λόγου χάρη το ότι δεν έπρεπε να την κοιτούν στο πρόσωπο!

Έτσι, μετά από αυτή απρόσμενη επίσκεψη αφού έκλεισε η πόρτα του εμπορικού της Καστοριανής επιχείρησης στη Ρόδο όταν βγήκε και ο τελευταίος της βασιλικής συνοδείας,  όλοι ξεφύσηξαν με ανακούφιση σκεπτόμενοι ότι θα  μπορούν άνετα  στο μέλλον όταν διηγούνται με περισσότερες λεπτομέρειες το συμβάν να λένε: "Και ζήσανε αυτοί καλά και μεις καλύτερα"