Πορτογαλία: Μεθυσμένη γυναίκα εναντίον ταύρου [video]

Posted by : Mr. Blog | 16 Αυγ 2012 | Published in



Δείτε το βίντεο μιας μεθυσμένης γυναίκας στην Πορτογαλία που ζήλεψε τη δόξα μεγάλων ταυρομάχων της χώρας της. Προσοχή! Οι εικόνες είναι σκληρές.

Ένα βίντεο που δείχνει μια μεθυσμένη γυναίκα να τα βάζει με έναν ταύρο σε αρένα στην Πορτογαλία, έχει κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του κόσμου.

Η γυναίκα σε κατάσταση αλλοφροσύνης και μέθης, αποφασίζει με γυμνά χέρια να επιτεθεί στον ταύρο ο οποίος την παρασέρνει με την επίθεση του. Παρόλα αυτά δεν χάνει το θάρρος της και προκαλεί τον ταύρο με ένα σεντόνι, μπροστά στους θεατές που την επευφημούν και δεν αποτρέπουν την παράτολμη πράξη της.



Το αποτέλεσμα ήταν να δεχτεί και δεύτερη επίθεση από τον μαινόμενο ταύρο με το κοινό να παρεμβαίνει για τη σωτηρία της.

Οι ταυρομαχίες εξακολουθούν να πραγματοποιούνται στην Ισπανία, την Πορτογαλία, σε ορισμένες πόλεις της νότιας Γαλλίας και σε λατινοαμερικανικές χώρες. Να σημειωθεί ότι κατόπιν αντιδράσεων πολλών φιλοζωικών οργανώσεων, σε αρκετές περιοχές οι ταυρομαχίες απαγορεύονται δια νόμου.

Παράδειγμα αποτελεί η Καταλονία, όπου και η περιφερειακή κυβέρνηση απαγόρευση την διεξαγωγή τους από τις αρχές του έτους. H Καταλονία είναι η δεύτερη ισπανική περιφέρεια που έθεσε εκτός νόμου τις ταυρομαχίες. Είχαν προηγηθεί από το 1991 τα Κανάρια Νησιά, όπου το έθιμο δεν ήταν ούτως ή άλλως ιδιαίτερα δημοφιλές.