ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Μ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ

Posted by : Mr. Blog | 23 Αυγ 2012 | Published in

Συνάντηση είχε η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΚ Α.Ε. κύριο Ηρ. Δρούλια με θέμα την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του ΟΣΚ Α.Ε. και της αναδόχου κοινοπραξίας για την κατασκευή του νέου κτιρίου που θα στεγάσει τις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς.

Η σύμβαση υπογράφηκε την Τετάρτη 22.08.2012 ανάμεσα στον ΟΣΚ Α.Ε. και την ανάδοχο κοινοπραξία «Κ/ΞΙΑ ΕΥΔΡΟΜΟΣ ΑΤΕ – ΚΕΡΑΜΟΣ ΑΤΟΕΕ».

Το νέο κτίριο θα ανεγερθεί επί της οδού Γράμμου στο Ο.Τ. 237 Α, ο προϋπολογισμός ανέρχεται στα 4.128.702 € πλέον Φ.Π.Α. ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί σε διάστημα περίπου 30 μηνών.

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης η κυρία Μ. Αντωνίου δήλωσε: «Ασφαλώς πρόκειται για μια πολύ θετική εξέλιξη. Ένα έργο για το οποίο εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι κατά το παρελθόν και που έμενε στα συρτάρια τα τελευταία χρόνια επιτέλους μπαίνει στο δρόμο της υλοποίησης.

Το νέο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς θα είναι ένα σύγχρονο κτίριο με όλες τις απαραίτητες υποδομές έτσι ώστε και οι αστυνομικοί να μπορούν να κάνουν την δουλειά τους αλλά και οι πολίτες να εξυπηρετούνται.

Θέλω από την μεριά μου να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν και συνεργάστηκαν στην θετική έκβαση της υλοποίησης του έργου».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ