Πολιτιστικός Σύλλογος "Tο Τσαρσί": «Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα ''Καστοριά - Καλοκαίρι 2012''

Posted by : Αιρετικός | 25 Ιουν 2012 | Published in



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστοριάς ’’Το Τσαρσί’’ διοργανώνει τον 1ο διαγωνισμό Φωτογραφίας. Θέμα του διαγωνισμού είναι : ''ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012'', μέσα από την προσωπική ματιά του φωτογράφου.

Στον διαγωνισμό μπορούν οι συμμετέχοντες ΜΟΝΟ ερασιτέχνες φωτογράφοι

αποθανατίζοντας αγαπημένα σημεία, στέκια, σύμβολα της πόλης της Καστοριάς, πρόσωπα γνωστά και καθημερινά, αλλά και τόσα πολλά που χαρακτηρίζουν την πόλη της Καστοριάς, αναδεικνύοντας την ομορφιά της πόλης χωρίς λέξεις, αλλά με πολλές εικόνες.

Γιατί μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις!

Όροι διαγωνισμού

1. Οι Φωτογραφίες θα πρέπει να είναι σχετικές με την πόλη της Καστοριάς (σύμβολα της πόλης, μνημεία, εκκλησίες, αγαπημένες γωνιές-στέκια, καθημερινά στιγμιότυπα και πρόσωπα, φύση, περιβάλλον).

2. Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με τουλάχιστον με τρεις (3) φωτογραφίες, διαφορετικών θεμάτων, ενώ μπορεί να συμμετέχει και στον παράλληλο διαγωνισμό της αρνητικής φωτογραφίας, με το ίδιο θέμα, αποστέλλοντας μία (1) φωτογραφία.

3. Η καταληκτική ημερομηνία αποστολής είναι η 30η Ioυλίου 2012. Ωστόσο, όσο πιο σύντομα στέλνεται τις φωτογραφίες σας, αυτές αναρτώνται στην ιστοσελίδα και αυξάνεται τις πιθανότητες περισσότερων ψήφων. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι και τις 25 Αυγούστου.

4. Η ημερομηνία αποδεικνύεται με την αποστολή μέσω e-mail.

5. Η αποστολή των φωτογραφιών θα γίνει διαδικτυακά στην ηλεκτρονική διεύθυνση totsarsi@hotmail.gr

6. Κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει μαζί με την/τις φωτογραφία-ες του να αποστέλλει και τα στοιχεία του: ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο σταθερό – κινητό και e-mail (σε περίπτωση που είναι διαφορετικό από το e-mail αποστολής).

7. Το θέμα της φωτογραφίας θα πρέπει σταλεί σε ψηφιακή μορφή σε αρχεία JPEG στην ηλεκτρονική διεύθυνση: totsarsi@hotmail.gr

8. Ο κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει να προσκομίσει στα γραφεία του συλλόγου εκτυπωμένη την φωτογραφία που έστειλε για τον διαγωνισμό σε διάσταση 20 εκ. χ 30 εκ. (Η φωτογραφία μετά το τέλος του διαγωνισμού θα παραδοθεί στον συμμετέχοντα)

9. Όλες οι φωτογραφίες θα εκτεθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην πλατεία Ομόνοιας κατά τη διάρκεια εγκαινίων των γραφείων του νεοσύστατου συλλόγου ’’Το Τσαρσί’’ το διήμερο 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2012.

10. Οι τρεις πρώτες φωτογραφίες που θα βραβευθούν θα συμπεριληφθούν και στο ετήσιο ημερολόγιο του Συλλόγου, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις αρχές του Δεκέμβρη.

11. Σε κάθε φωτογραφία θα ενσωματωθεί από την διοργάνωση το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα και ένας αύξοντος αριθμός για την εύκολη διεξαγωγή του διαγωνισμού.

12. Τα βραβεία που θα κερδίσουν οι 3 πρώτοι θα ανακοινωθούν στην τελετή λήξης της 1ης Έκθεσης Φωτογραφίας.

13. Απονομή Τιμητικού Τίτλου στους νικητές του διαγωνισμού, 1η, 2η και 3η θέση.

14. Αναμνηστικό συμμετοχής θα απονεμηθεί σε όλους όσους θα αποστείλουν φωτογραφίες (Βεβαίωση Συμμετοχής).

15. Η οργανωτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή να ανακαλέσει τον διαγωνισμό, να παρατείνει ή να μεταβάλει τις ημερομηνίες του.

16. Το 1ο βραβείο του διαγωνισμού θα κριθεί από 3μελή επιτροπή που θα ανακοινωθεί αργότερα.

17. Το 2ο, το 3ο καθώς και το ειδικό βραβείο αρνητικής φωτογραφίας θα κριθούν από ανοιχτή ψηφοφορία με like που θα συγκεντρώσουν οι διαγωνιζόμενοι.

18. Όλες οι συμμετοχές θα ανέβουν στην ιστοσελίδα μας www.totsarsi.gr σε ειδική καρτέλα διαγωνιζόμενων και με βάση το πλήθος των "likes" θα γίνει η τελική επιλογή.

ΒΡΑΒΕΙΑ

1ο ΔΩΡΟ ΕΚΠΛΗΞΗ

2ο ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΑΞΙΑΣ 100 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ FOTO MILANO

3ο ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΑΞΙΑΣ 100 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ FOTO ΤΣΟΛΗΣ

EΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

1ο ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
___________________________________________


Πολιτιστικός Σύλλογος Καστοριάς ''Το Τσαρσί''

Διεύθυνση: Βαλαλά 1
Πλατεία Ομόνοιας
Καστοριά τ.κ.52 100
Τηλ. & fax 24678 90130

Ειδικές πληροφορίες για τον διαγωνισμό καλέστε στο τηλ. 6948 404744