Μπλέξαμε τα μπούτια μας! Καστοριά: Που είναι, που είναι η αρκούδα;;; Ψάξε, ψάξε ... ψάξε δε θα τη βρεις....

Posted by : Mr. Blog | 28 Ιουν 2012 | Published in

Για γέλια ή για κλάματα;;;;;

Τέτοια γράφει το tsardaki και μας πήρανε χαμπάρι ότι αποτελούμε γιάφκα, τρομοκρατική οργάνωση, συνωμοτικούς πυρήνες και κατηγορούμαστε για σύσταση αντιαρκουδικής συμμορίας!
Δείτε εδώ το σχόλιο ενός λαγωνικού:

 Ανώνυμος

to eixa upopteuthei. tora eimai sigouros. eisaste to ena kai to idio. 2 blog me ta idia stats. http://tsardaki.blogspot.gr/2012/06/blog-post_9198.html
ntropi sas.
28 Ιουνίου 2012 3:39 μ.μ. 


Διαβάστε τώρα την ανάρτηση του Tsardaki:
Εδώ και σχεδόν ένα μήνα οι κάτοικοι της Καστοριάς και της ευρύτερης περιοχής, ασχολούνται με την    (Κατερίνα, Αλίκη, Ασπασία..Ίρμα (από το έρ-η-μη,χαχα-) και άλλα πολλά ονόματα....-νονοί υπάρχουν πολλοί- αρκούδα, που πριν ένα περίπου μήνα έκανε την εμφάνισή της σε κεντρικό αλσύλιο της πόλης.
Ήρθε, είδε και... απήλθε βίαια από τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ, την ΚΑΛΛΙΣΤΩ ή και γω δεν ξέρω από ποιούς, αλλά.. επανήλθε κολυμπώντας... Και μετά... μόνη της (κολυμπώντας), ξαναέφυγε.... (αφού τοπικό blog, αναρωτήθηκε ΤΙ θα γίνει με προγραμματισμένη εκδήλωση-θεατρκή παράσταση στη περιοχή (ΘΕΑΤΡΟ ΒΟΥΝΟΥ).

ΩΡΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!


Και μόνο σε ένα από τοπικό blog, το oladeka, ΄΄πέρασε΄΄ από το μυαλό (μα σε κανέναν άλλον..)ότι μπορεί και να....συμβαίνει...  κάτι όχι και τόσο ''συνηθισμένο'' (ή μήπωςόχι) .... αλλά καθόλου απίστευτο! (κάνε κι ένα κλικ, δεν θα πάθεις τίποτε)


Οι άλλοι;... Εεεεεε... καλά! Καλοκαιριάτικα, οι δήθεν δημοσιογράφοι της πόλης, μη έχοντας άλλα θέματα, λένε, λένε, λένε... ότι τους ...έρθει... (Μήπως,  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ δημοσιογράφος σε τοπικό κανάλι, ΔΕΝ μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά της πιεζόμενη από το δήθεν αφεντικό της;).


Μήπως η αρκούδα με τα πολλά ονόματα εμφανιστεί και πάλι μετά την θεατρική παράσταση στο Θέατρο Βουνού;.......Λέμε τώρα....


Το καλό(;;;;;;;;;;;;;;;)  είναι πως η ''Καστοριανή Αρκούδα'' ανέβηκε σε 40-50-60-70-80-90-100 και...  κερασιές, οι ιδιοκτήτες των οποίων την αντελήφθησαν, αλλά ΔΕ την πυροβόλησαν επειδή είναι... φιλόζωοι....(;) Το άλλο με τον Τοτό... σε άλλη δημοσίευση....




tsardaki.blogspot.gr/