ΚΑΣΤΟΡΙΑ:Παραιτήσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ από την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου

Posted by : Mr. Blog | 12 Απρ 2012 | Published in

Την παραίτηση του υπεύθυνου για τα ψηφοδέλτια του Πασόκ στην Δυτική Μακεδονία Χρήστου Ναούμ, προκάλεσε η εσπευσμένη ανακοίνωση των ονομάτων του ψηφοδελτίου στο νομό της Καστοριάς, από την κεντρική επιτροπή του κόμματος και ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη κάποιες διαβουλεύσεις με τοπικά στελέχη, που θα έδιναν μια άλλη δυναμική σ΄ αυτό.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, φαίνεται ότι είχαν αρχίσει να αποδίδουν οι πιέσεις που ασκήθηκαν το προηγούμενο διάστημα προς τον Δήμαρχο Νεστορίου Χρήστου Γκοσλιόπουλο, ο οποίος ζήτησε λίγες μέρες διορία για να απαντήσει. Παράλληλα εκδήλωσε ενδιαφέρον να συμπεριληφθεί στη λίστα των εκλογών και ο γνωστός αρχιτέκτονας Νίκος Δόϊκος, ενώ ένα τρίτο πρόσωπο - έκπληξη, από τον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς, "έπαιζε" μέχρι την τελευταία στιγμή.
Όλα αυτά ανατράπηκαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, με την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου, αιφνιδιάζοντας ακόμα και τα στελέχη που ασχολήθηκαν με την συγκρότησή του!
Τα ονόματα που τελικά συμπεριλαμβάνονται στην οριστική λίστα είναι τα εξής: Ζήσης Θεόδωρος, Ματσουλιάδης Πασχάλης, Ντίνα Σοφία και Φίλιππος Πετσάλνικος.
kastorianiestia