Δημοπρασία Φεβρουαρίου 2012 (NAFA ΚΑΝΑΔΑ) – 3η ημέρα: Μεγάλος πρωταγωνιστής της δημοπρασίας από πλευράς Ελλάδος ο Kαστοριανός ΜΑΡΚΟΣ ΒΑΡΝΗΣ

Posted by : Mr. Blog | 19 Φεβ 2012 | Published in


Δημοπρασία της τρίτης ημέρας της NAFA στο Τορόντο του Καναδά. Το πρόγραμμα περιελάμβανε τα θηλυκά δέρματα προσφέροντας 550.000Black Nafa, 270,000 Mahogany, καθώς και 120,00 Pastel, όπου ο ανταγωνισμός είναι πολύ ισχυρός, από τους 550 περίπου αγοραστές που έχουν
κατακλύσει την αίθουσα του δημοπρατηρίου, η οποία

για πρώτη φορά φιλοξενεί τόσο μεγάλο αριθμό αγοραστών, επιβεβαιώνοντας την τεράστια ζήτηση και το μεγάλο ενδιαφέρον σε παγκόσμιο επίπεδο που παρουσιάζει ο κλάδος της γούνας.

Στην αίθουσα του δημοπρατηρίου επικρατεί μία πρωτοφανή ατμόσφαιρα, ενώ οι τιμές όπως είναι φυσικό παρουσιάζουν ανοδικές τάσεις, αλλού μικρότερες και αλλού μεγαλύτερες, ανάλογα με τη ζήτηση. Μεγάλοι πρωταγωνιστές της δημοπρασίας είναι το Χονκ-Κονκ/Κίνα που συμμετέχουν με 400 περίπου αγοραστές κάνοντας τεράστιες αγορές ενώ από πλευράς Ελλάδος, παρά τις υψηλές τιμές δερμάτων και τις επικίνδυνες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, η αγοραστική τους συμπεριφορά είναι εξαιρετική.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι στη χθεσινή ημέρα στα BLACK NAFA Male, τα κορυφαίας ποιότητας δέρματα οι Έλληνες (Καστοριά- Σιάτιστα) σάρωσαν στην κυριολεξία, ενώ σε γενικές γραμμές η παρουσία και η συμμετοχή τους μέχρι και σήμερα, αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη, πραγματοποιώντας σημαντικές αγορές δερμάτων.

Ωστόσο, ο Καστοριανός επιχειρηματίας Μάρκος Βάρνης είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της δημοπρασίας από πλευράς Ελλάδας καθώς έχει προμηθευτεί τις περισσότερες ποσότητες δερμάτων από κάθε άλλον, όπως επίσης ξεχώρισαν για τις αγορές τους και οι : Σιάμος/Τσιφλικιώτης, Βογιατζής, Σαλαγιάννης, Καλλισθένης και Μάντζιαρης.



 Στο παρά πέντε χάθηκε το δεύτερο κορυφαίο top-lot από τον Καστοριανό Μάρκο Βάρνη!
Για 100,00 $ διαφορά ο Καστοριανός επιχειρηματίας Μάρκος Βάρνης δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το δεύτερο κορυφαίο top-lot της δημοπρασίας που ήταν το BLACK NAFA FEMALE, όπου μετά από ισχυρότατο ανταγωνισμό, πήγε σε χέρια Κινέζου, ο οποίος επικράτησε με το ιδιαίτερα υψηλό ποσό των 1,200,00 $ (Το ρεκόρ στο BLACK NAFA FEMALE κατέχει από το το 2008 ο Τούρκος ADAMO με 2,000,00 $).


sentra