Έρευνα σοκ: Οι Ελληνίδες δεν κουτουπώνονται

Posted by : Αιρετικός | 12 Οκτ 2011 | Published in

Γράφει ο "Πιτσιρίκος"

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο έρευνα της Εταιρίας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας, του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας, που δείχνει πως το 69% των Ελληνίδων είναι χωρίς σύντροφο.

Σύμφωνα με την έρευνα, χωρίς σύντροφο φέρεται να είναι και το ανάλογο ποσοστό ανδρών αλλά αυτό δεν θέλει και πολλή σκέψη, αφού, αν οι 7 στις 10 γυναίκες είναι χωρίς σύντροφο, αποκλείεται οι υπόλοιπες 3 στις 10 να έχουν σχέση με όλο τον αντρικό πληθυσμό της χώρας• δεν γίνεται -επειδή βγάλαμε τις 7 στις 10 Ελληνίδες ανέραστες- να βγάλουμε τις άλλες 3 στις 10 μητρομανείς και καραπουτανάρες.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία της έρευνας, το 60% των Ελληνίδων καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση, το 22,4% έχει να κάνει σεξ από ένα μήνα ως ένα χρόνο, ενώ το 17,4% έχει να κάνει σεξ από ένα έως δυο χρόνια – δηλαδή, είναι αραχνομούνες.

Μια στις εφτά γυναίκες παραδέχεται πως δεν είναι μονογαμική αλλά αυτό είναι απόλυτα λογικό, αφού, αν έχεις να κάνεις σεξ δυο χρόνια, έχεις λαλήσει από την αγαμία και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τον ένα άντρα από τον άλλο.

Πάντως, σύμφωνα με την έρευνα, δεν υπάρχουν παρθένες στην Ελλάδα, άρα όλες έχουν δει τη γλύκα και δεν θα χρειαστεί κάποιος άτυχος να σπάσει τον παρθενικό υμένα με κομπρεσέρ.

Σύμφωνα με τον διαπρεπή επιστήμονα Φρίξο Ηδονίδη, οι γυναίκες δεν βρίσκουν ερωτικό σύντροφο επειδή θέλουν ο άντρας να είναι και εραστής και σύντροφος και πατέρας, ενώ δεν θα τις πείραζε να μην είναι τίποτε από όλα αυτά, αρκεί να είναι ο Βαρδινογιάννης.

Φυσικά, ο άντρας που ακούει πως η γυναίκα τον θέλει και εραστή και σύντροφο και πατέρα το βάζει στο πόδια γιατί την παίρνει για ζαβή• αν η γυναίκα θέλει όλα αυτά από το πρώτο κουτούπωμα, φαντάσου τι θα σου ζητήσει μετά από ένα χρόνο – την Άρτα και τα Γιάννενα.

Πάντα σύμφωνα με τον κ. Ηδονίδη, η γυναίκα έχει γίνει κι αυτή κυνηγός αλλά και ο άντρας είναι κυνηγός, οπότε –αντί να βρεθούν στο κρεβάτι και να βγάλουν τα μάτια τους- παίζουν κυνηγητό, κρυφτό και τα μήλα, ενώ μπορεί να πάνε παρέα να κυνηγήσουν και μπεκάτσες.

Από την άλλη, ο άντρας έχει αντιληφθεί πως οι γυναίκες έχουν γίνει κυνηγοί, οπότε –αντί να φιστικώσει τη σέξι Σούλα που τον κυνηγάει σαν τρελή- προτιμάει να δει μπάλα με τους φίλους του, γιατί σκέφτεται πως όλο και κάποια άλλη λυσσάρα θα βρεθεί να τον κυνηγήσει μόλις ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη του αγώνα.

Εν κατακλείδι, η αποχή των Ελληνίδων από το σεξ δεν πρέπει να προκαλεί ανησυχία, αφού μπορεί να έχουν απαρνηθεί τις σαρκικές ηδονές επειδή αναζητούν την πνευματική ολοκλήρωση μέσα από το διάβασμα, το πλέξιμο και τον αργαλειό.

pitsirikos.net