ΝΑΤΣΟΥΛΗ,ΠΑΡΑΡΑ,ΚΑΡΥΠΙΔΗ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ-Α ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ WEST ,ΠΕΙΤΕ ΑΛΕΥΡΙ! Ο ΚΩΣΤΑΣ Π. ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ....

Posted by : Mr. Blog | 28 Ιουν 2011 | Published in

Το παρακάτω σχόλιο απεστάλη από έναν αναγνώστη του oladeka στην ανάρτηση σχετικά με το επεισόδιο σε πτήση Αθήνα-Καστοριά και πρωταγωνιστές τη
Μαρίλε Πετσάλνικου και τους υπόλοιπους επιβάτες που λίγο έλειψε να την λιντσάρουν.Οι πληροφορίες μας είναι έγκυρες και είναι εξακριβωμένο πως στο αεροδρόμιο κατέφθασε αστυνομική δύναμη προς αποφυγή επεισοδίων και στο έδαφος μετά την προσγείωση.
Δείτε εδώ το σχετικό άρθρο και πιο κάτω το συγκεκριμένο σχόλιο που θα πρεπε να κάνει τους νταβατζήδες των συμβατικών media να ντρέπονται μιας και με τέτοιες στάσεις δείχνουν απέναντι στον κόσμο κατώτεροι των περιστάσεων τουλάχιστον!


Διαβάστε το σχόλιο του αναγνώστη μας Κώστα Π. που αδειάζει το τενεκεδένιο και ανευ αξίας και ρόλου τοπικό mediaκο καθεστώς και αποδεικνύει περίτρανα ότι ΚΑΙ στα ΜΜΕ η Καστοριά έχει μόνο γυμνούς βασιλιάδες: 




Κώστας Π.
Ένα τόσο σοβαρό θέμα, θα έπρεπε να είχε γίνει βούκινο στην Καστοριά. Γιατί δεν ασχολήθηκαν τα άλλα τοπικά ΜΜΕ στην Καστοριά με την υπόθεση της κ. Μαρίλε? Μήπως είναι ψέματα όλα αυτά? 'Η κάτι άλλο συμβαίνει?