"Φωτιά στον Δίτσιο!" Φίλοι Καστοριανοί Bloggers ,ξεστραβωθείτε!

Posted by : Mr. Blog | 26 Απρ 2011 | Published in

Αυτές είναι οι...φλεγόμενες εγκαταστάσεις του Μ.Δίτσιου(η πλάκα είναι ότι ο άνθρωπος είναι καθ όλα έτοιμος ,και σε λίγες ημέρες θα εγκαινιάσει τη σύγχρονη μονάδα του) που κατά τα
"έγκυρα" δημοσιεύματα του Alphafm αλλά και του πιο έγκυρου mpetska, προκάλεσαν τρόμο και καταστροφή μετά από μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στο συγκεκριμένο κτιριακό συγκρότημα!
Τέτοια κάνετε και γράφετε και μετά μας παίρνουν με τις πέτρες οι πολίτες γιατί με προχειρότητες και υπερβολές του κώλου γινόμαστε στα μάτια τους χειρότεροι και από τους πολιτικούς ,τοπικούς και κοινοβουλευτικούς!
Προς αποκατάσταση της αλήθειας σας μεταφέρουμε τα εξής:
:Χθες το βράδυ η πυροσβεστική υπηρεσία του Άργους Ορεστικού δέχθηκε κλήση για φωτιά στο άλλο νεόχτιστο βυρσοδεψείο της Ιταλικής εταιρείας D M αεβε, που βρίσκεται στην περιοχή του αεροδρομίου και το βλέπουμε όλοι καθώς φεύγουμε από Καστοριά για Κοζάνη στα δεξιά του καθέτου της Εγνατίας.
Από άγνωστη έως τώρα αιτία όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της εταιρίας κ.Χρηστάκης Γεώργιος ξέσπασε φωτιά σε ξυλοπαλέτες που εβρίσκοντο σε εξωτερικό χώρο,σε ένα σιλό με πριονίδια, και η φωτιά πλησίασε και σε ένα στύλο της ΔΕΗ χωρίς να απειλήσει σοβαρά τίποτε από όλα τα προαναφερθέντα αφού η επέμβαση της πυροσβεστικής ήταν άμεση και αποτελεσματική.
Δείτε φωτογραφίες από την ιταλική  εταιρία DM στην οποία ξέσπασε η φωτιά και μπέρδεψε τους επιπόλαιους συναδέλφους bloggers:( Ρε μπας και έχετε τίποτα με τον Δίτσιο?)