Ανοίγει το Φυλάκιο στην Ιεροπηγή το οποίο είχε καταργηθεί τον Μάρτιο του 2008.

Posted by : Mr. Blog | 2 Φεβ 2011 | Published in


Η βούληση του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου, Φραγκούλη Φράγκου, καθώς και του διοικητή της 15ης ΤΞΠΖ κ. Ελευθέριου Γκορίτσα, περί ενδυνάμωσης της παρουσίας του Στρατού στην περιοχή μας παίρνει
, πλέον, "σάρκα και οστά", με τους κατοίκους της Ιεροπηγής και όχι μόνο να βλέπουν ένα πάγιο και διαρκές αίτημά τους να γίνεται πραγματικότητα.

Εκείνο που χαρακτηρίζει την εκάστοτε στρατιωτική ηγεσία της χώρας μας, τόσο σε επίπεδο Γ.Ε.Σ. (Γενικό Επιτελείο Στρατού) όσο και τοπικά, στην περίπτωσή μας τη 15η ΤΞΠΖ που εδρεύει στο νομό μας, είναι το απόθεμα των αλλαγών που κληροδοτεί στην επόμενη.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο Αρχηγός του Γ.Ε.Σ., καθώς και ο διοικητής της κάθε στρατιωτικής δύναμης ανά την επικράτεια, κρίνονται από την ικανότητά τους να επιφέρουν, κατά τη διάρκεια της θητείας τους, αλλαγές που ανταποκρίνονται σε πραγματικές ανάγκες - και πραγματοποιούνται με την απαιτούμενη μεθοδικότητα, ώστε να αντέξουν στον χρόνο. Υπό αυτή, λοιπόν, την οπτική γωνία, κανείς Καστοριανός δεν θα τολμούσε να διατρέξει σήμερα τον κίνδυνο να εκφραστεί αρνητικά για την παρουσία - αυτή καθαυτή - του Στρατού στην περιοχή μας και - κατ' επέκταση - για την ουσιαστική συμβολή σε πολλά θέματα που μας αφορούν της ηγεσίας του, η οποία μέσω πρόσφατων αποφάσεών της, έκανε - εκ νέου - αισθητή τη βούλησή της γύρω από την ενδυνάμωση της παρουσίας του Στρατού στο νομό μας.